بررسی راه های مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا، بررسی راه های مهاجرت به استرالیا، مدارک مورد نیاز مهاجرت به استرالیا و دریافت اقامت دائم از طرق گوناگون در این مقاله علمی تحت بررسی و تحقیقات تخصصی قرار گرفته است. مهاجرت به استرالیا از چه روش هایی قابل اقدام می باشد؟ تابعیت استرالیا از چه طرقی امکان پذیر می باشد؟ شرایط مورد نیاز جهت مهاجرت به استرالیا به چه صورت می باشد؟ الزامات روش های سرمایه گذاری در استرالیا به چه صورت می باشد؟ شرایط تحصیل در استرالیا و هزینه های زندگی در این کشور چگونه می باشد؟ در این مقاله براساس سوالات مذکور قصد بر آن داریم تا به بررسی شرایط مهاجرت به استرالیا بپردازیم تا بتوانیم دانش شما عزیزان را در این راستا ارتقا دهیم. همچنین شما دوستان عزیز می توانید جهت ارتقا دانش مهاجرتی خویش سایر مقالات مرتبط و در راستای مهاجرت به استرالیا را بر روی وبسایت رسمی موسسه MIE دنبال نمائید.

مهاجرت به استرالیا

شما می توانید از طریق دریافت مشاوره رایگان شرایط و اطلاعات تماس خود را وارد کرده تا مشاوران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند و شرایط شما را برای مهاجرت بررسی کنند.

شرایط عمومی مهاجرت به استرالیا

شرایط مهاجرت به استرالیا همواره از جمله موارد مورد بررسی و دلخواه عزیزان جهت مهاجرت بوده است. از دلایل عمده انتخاب کشور استرالیا به عنوان مقصد می توان به زبان رسمی این کشور به زبان انگلیسی اشاره داشت همچنین شرایط جوی و آب و هوا، اقتصاد و فرهنگ این کشور از سایر دلایل مهاجرت به این کشور می باشد. از موارد حائز اهمیت در خواست متقاضی بسیار جهت مهاجرت به استرالیا، مهاجر پذیر بودن این کشور می باشد. شاید به همین علت است که این کشور به عنوان یکی از محبوب ترین کشورها جهت مهاجرت می باشد. لذا از طرق گوناگون اعم از تحصیل، کار، سرمایه گذاری، افراد خاص، تولد و ازدواج می توان جهت اقامت استرالیا اقدام نمود. با این حال نکته ای که جهت مهاجرت به استرالیا می بایست موردنظر قرار داد، شرایط سختگیرانه مهاجرت به این کشور می باشد که طی سال های اخیر بیشتر شاهد آن هستیم.

شرایط مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل

یکی از طرق اصلی مهاجرت به استرالیا روش تحصیل به این کشور می باشد. بسیاری از متقاضیان واجد شرایط در واقع از نظر ادامه تحصیل به دنبال مهاجرت به این کشور می باشند. لازم به ذکر می باشد از موارد تحت بررسی جهت تحصیل در استرالیا ارائه مدرک زبان آیلتس خواهد بود که در مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری به ترتیب به نمره زبان ۶، ۵/۶ و ۷ نیاز می باشد. لذا جهت افراد که بتوانند الزامات تحصیل در این کشور را فراهم نمایند یکی از بهترین مسیرهای ورود به خاک استرالیا می باشد. این موضوع از آن حیث حائز اهمیت می باشد که بدین وسیله می توانند راه های اقامت پس از تحصیل در این کشور را به راحتی مهیا نموده و از این طریق اقامت خویش را در نهایت به اقامت کار تبدیل نمایند. بر همین اساس افراد متقاضی تحصیل در استرالیا می توانند با ارتقا دانش و تحصیلات خویش در استرالیا این شرایط را فراهم آورند تا بدین شکل از امکانات نظیر کاریابی پس از تحصیل برخوردار گردند. از مباحث حائز اهمیت جهت زندگی دانشجویی در استرالیا موضوع هزینه و تامین هزینه های زندگی خواهد بود که با توجه به شرایط کار حین تحصیل این موضوع نیز تا حدودی قابل تامین خواهد بود. به علاوه تحصیل در همه مقاطع تحصیلی استرالیا اعم از مدارس و دانشگاه قابل بررسی وانجام خواهد بود. به همین ترتیب متقاضیان عزیز محدودیتی جهت انتخاب مرکز آموزشی و رشته تخصصی خویش نخواهند داشت. برهمین اساس هزینه های تحصیل در هریک از مقاطع و براساس نوع دانشگاه می تواند متفاوت باشد. جدول ذیل جهت ارائه شهریه دانشگاه های استرالیا ارائه شده است.

شهریه (دلار استرالیا)مقطع تحصیلی
۱۵۰۰۰-۳۳۰۰۰کارشناسی
۲۰۰۰۰-۳۷۰۰۰کارشناسی ارشد
۱۴۰۰۰-۳۷۰۰۰دکتری

شرایط مهاجرت به استرالیا از طریق کار

مهاجرت به واسطه ویزای کار استرالیا از موضوعات جذاب جهت مهاجرت و دریافت اقامت دائم استرالیا می باشد. ویزای کار استرالیا با تنوع زیادی روبرو می باشد ولیکن با این حال جهت متقاضیان کار در ایران این تنوع محدود تر خواهد شد. لذا در صورت دارا بودن شرایط و فراهم نمودن الزامات جهت برنامه های کار در استرالیا می توانند جهت اقامت استرالیا اقدام نمایند. لازم به ذکر است که جهت پذیرش در این نوع از برنامه افراد می بایست از ۴ فاکتور؛ سن، نمره زبان، سابقه کاری، تحصیلات متقاضی امتیازات لازم را دریافت نمایند تا بدین صورت قادر باشند جهت این نوع از برنامه واجد الشرایط باشند.
از جمله موارد ویزای کار در استرالیا که می توان برحسب متقاضیان ایران مناسب باشد؛ به ساب کلاس ۱۸۹ و ۱۹۰ اشاره نمود.

لازم به ذکر می باشد از موارد حائز اهمیت جهت برآورد بحث کاریابی در کشور مقصد، بررسی نرخ بیکای آن کشور می باشد، نمودار ذیل جهت بررسی هرچه بیشتر این موضوع ارائه گشته است:

نمودار-نرخ-بیکاری-استرالیا

مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری

از جمله موارد جهت بررسی دریافت اقامت و مهاجرت به استرالیا بحث سرمایه گذاری در این کشور می باشد. این موضوع از این منظر که سرمایه گذاران بسیاری جهت این موضوع قصد اقدام دارند، می تواند حائز اهمیت باشد. از آنجا که استرالیا به لحاظ استانداردها و کیفیت زندگی در رده بالایی قرار گرفته است، به همین خاطر می تواند مقصد بسیاری از متقاضیان سرمایه گذار قرار بگیرد. این موضوع خاطر نشان می گردد همواره جهت اقدام برنامه های سرمایه گذاری می بایست فاکتورهایی نظیر ریسک مصادره اموال، بررسی درصد ریسک سرمایه گذاری و … می تواند تا حد بسیاری در تعیین نوع سرمایه گذاری و تعیین کشور مقصد تاثیر گذار باشد. از جمله موارد سرمایه گذاری در استرالیا انواع ویزای ۱۸۸ می باشد که در نوع خویش به چندین قسمت تقسیم بندی می گردد.

  • همسر متقاضی دارای اقامت دائم و یا شهروندی استرالیا باشد.
  • همسر متقاضی دارای اقامت دائم و یا شهروندی نیوزیلند باشد.
  • همسر متقاضی دارای تمکن مالی مناسب باشد و بتواند این موضوع را به دولت اثبات نماید که قادر می باشد هزینه های زندگی شریک زندگی خویش را در کشور مقصد تامین نماید.
  • همچنین می بایست موارد مالی و سلامت پزشکی شریک زندگی در استرالیا مورد بررسی قرار گیرد.

مهاجرت به استرالیا و اخذ تابعیت از طریق تولد

مهاجرت از طریق تولد به دو دسته خاک و خون تقسیم بندی خواهد شد. به این صورت که کشورها براساس اسن دو موضوع نسبت به تولد طفل در کشر مقصد رفتار می نمایند. تولد از طریق خاک به این شکل می باشد که نوزاد به واسطه تولد در خاک آن کشور تابعیت همان کشور را اخذ می نماید. در صورتی که انتقال تابعیت از طریق خون تنها به واسطه دارا بودن اقامت دائم و شهروندی یک و یا هر دو والدین خواهد بود. قانون تولد در استرالیا براساس خون می باشد که این موضوع در حالت کلی به صورت نسبی نیز قابل بررسی می باشد و  درصورتی که والدین حتی اقامت موقت تحصیلی این کشور را اخذ نمایند و در صورت بارداری، نوزاد متولد شده می تواند تابعیت استرالیا را دریافت نماید.

مهاجرت به استرالیا از طریق پناهندگی

مهاجرت به استرالیا از روش پناهندگی نیز از موارد قابل بررسی می باشد. بعضا بسیاری از متقاضیان این روش را از روی نا آگاهی انتخاب می نمایند. این موضوع در صورتی می باشد که خیلی از متقاضیان پناهندگی از سختی و زیان های این روش آگاهی و اشراف کامل را نداشته و صرفا به دنبال مسیر مهاجرتی بدون در نظر گرفتن شأن انسانی خویش می باشند. لازم به ذکر می باشد پناهنده به افرادی الحاق می شود که به دلایل مذهبی و اعتقادی، اجتماعی و موارد نظیر آن مورد اذیت و آزار جانی قرار گرفته اند و به سبب نجات یافتن جان و زندگی خود و خانواده خویش قصد به پناهندگی درسایر کشور ها را خواهند داشت. این موضوع را خاطر نشان می نمائیم که موسسه MIE هیچگونه فعالیت و خدمات در حیطه پناهندگی ندارد و متقاضیان در این حیطه را به شدت منع می نماید.

مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا و هزینه های زندگی در استرالیا

هزینه های زندگی در هر کشور از جمله مهمترین موارد بررسی مهاجرت به کشور مقصد می باشد. استرالیا نیز به واسطه این موضوع که سالیان متوالی به عنوان کشورهای توسعه یافته قرار گرفته است سطح رفاه و استانداردهای زندگی بالایی دارا می باشد. شهرهای شناخته شده و معروف استرالیا از جمله ملبورن، سیدنی، پرت و آدلید نیز از جمله شهرهای برگزیده این کشور به حساب می آیند که این جایگاه خویش را در رده بندی بهترین شهرهای دنیا نیز حفظ نموده اند. بر همین اساس کیفیت زندگی و به تبع آن هزینه های زندگی در این قبیل ازشهرهای استرالیا تا حدودی گرانتر از سایر شهرهای استرالیا می باشد. به همین ترتیب می توانید جهت آگاهی بیشتر از بابت هزینه های زندگی در استرالیا به جدول ذیل مراجعه نمائید.

هزینه (دلار استرالیا)اقلام
۲۰یک وعده غذا در رستوران ارزان قیمت
۸۰یک وعده غذا برای ۲ نفر در رستوران میان رده
۴٫۳۷کاپوچینو
۳٫۲۸نوشابه کوکاکولا/ پپسی ۰٫۳۳ لیتری
۲٫۷۲۰٫۳۳ لیتر آب
۱٫۵۰یک لیتر شیر
۲٫۶۶۵۰۰ گرم نان
۲٫۶۱۱ کیلوگرم برنج
۴٫۲۸۱۲ عدد تخم مرغ
۱۰٫۵۸۱ کیلوگرم مرغ
۱۵٫۹۵۱ کیلوگرم گوشت قرمز
۴٫۲۴۱ کیلوگرم سیب
۳٫۴۶۱ کیلوگرم موز
۳٫۷۹۱ کیلوگرم پرتقال
۴٫۹۷۱ کیلوگرم گوجه فرنگی
۳٫۳۰۱ کیلوگرم سیب زمینی
۲٫۶۳۱ کیلوگرم پیاز
۴٫۲۰بلیط یک طرف
۱۵۰بلیط ماهانه
۲۱ کیلومتر تاکسی
۱٫۴۷۱ لیتر بنزین
۲۰۳٫۸۳برق، گاز، اینترنت و … برای آپارتمان ۸۵ متری
۱۶۵۶٫۷۵آپارتمان ۱ خوابه در مرکز شهر
۱۲۷۰٫۱۵آپارتمان ۱ خوابه در خارج مرکز شهر
۲۶۵۸٫۲۱آپارتمان ۳ خوابه در مرکز شهر
۱۸۷۷٫۲۹آپارتمان ۳ خوابه در خارج از مرکز شهر

اخذ تابعیت استرالیا پس از مهاجرت

همانطور که پیشتر نیز به بررسی این موضوع پرداخته شد؛ مهاجرت به استرالیا از ۶ روش قانونی قابل اقدام می باشد. طرق گوناگونی نظیر کار، تحصیل، سرمایه گذاری، افراد خاص، ازدواج  و تولد در استرالیا منجر به دریافت اقامت این کشور خواهد شد. نکته حائز اهمیت در پروسه مهاجرت و دریاقت اقامت استرالیا، اخذ اقمت دائم و شهروندی استرالیا می باشد. به صورت معمول افراد پس از ۵ سال کار کردن در این کشور می توانند جهت دریافت اقامت دائم استرالیا اقدام نمایند. در پروسه های سرمایه گذاری استرالیا نیز در ابتدا اقامت دو ساله و در امتداد آن یک اقامت ۳ ساله دریافت خواهند نمود که در نهایت پس از گذشت ۵ سال قادر خواهند بود اقامت دائم استرالیا را دریافت نمایند.

سوالات متداول درباره مهاجرت به استرالیا

✔️ بهترین مسیر جهت هاجرت به استرالیا را بیان نمائید؟

یکی از بهترین مسیرهای مهاجرتت از طریق روش کار می باشد. ولیکن بهترین روش براساس کیس هر فرد متفاوت می باشد

✔️ آیا می توان در طی مسیر مهاجرت بدون وکیل اقدام نمود؟

بله. اما این موضوع نیازمند مطالعه دقیق و بررسی فراوان خواهد داشت تا در نهایت بتوانید همچون یک وکیل جهت این موضوع اقدام نمائید.

✔️ قوانین جدید مهاجرت به استرالیا در کدام یک از روش های مهاجرت به این کشور لحاظ شده است؟

در برخی از برنامه های سرمایه گذاری در استرالیا این تغییرات ایجاد شده است.

✔️ هزینه مهاجرت به استرالیا چگونه ارزیابی می شود؟

براساس انتخاب روش می تواند هزینه های مهاجرت متفاوت باشد. جهت بررسی بیشتر این موضع به متن مقاله و لینک های مرتبط مراجعه نمائید.

سخن پایانی در خصوص مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا، الزامات و شرایط دریافت اقامت و در نهایت اخذ اقامت دائم و پاسپورت استرالیا در این مقاله علمی به بحث و بررسی درآمد. کشور استرالیا به واسطه این که شرایط و کیفیت استاندارد زندگی رو به رشدی را مهیا نموده است، توانسته است شرایط بسیار مناسبی را جهت جلب متقاضیان بین الملل فراهم آورد. متقاضیان بسته به شرایط و رزومه خویش قادر خواهند بود جهت هریک از برنامه های مهاجرتی به استرالیا اقدام نمایند. چناچه با مطالعه این مقاله همچنان پرسشی در ذهن شما مطرح گردید می توانید با ارائه آن در بخش دیدگاه از پاسخ آن سریع مطلع شوید. همچنین می توانید با تماس تلفنی در کمترین زمان ممکن با مشاورین مجرب موسسه MIE ارتباط برقرار نمائید و مشاوره رایگان تلفنی دریافت نمائید.

پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *