مقدمه ای بر تحصیل در فنلاند

تحصیل در فنلاند، شرایط سنی تحصیل در فنلاند و تحصیل در فنلاند به زبان انگلیسی موضوعات بسیار حائز اهمیت و کلیدی مقاله ای می باشند که اکنون به خواندن آن متمرکز شده اید. قرار است در مقاله پیش رو به صورت تخصصی راجع به موضوعات مذکور و مابقی موضوعات، کلیدی ترین نکات را خدمت فراگیران ایرانی و سایر دانش آموختگان عزیز ارائه دهیم.

  • به طور تقریبی و معمولاً هزینه تحصیل در فنلاند چه مقدار می باشد؟
  • آیا امکان تحصیل در فنلاند بدون مدرک زبان برای فراگیران بین‌المللی و فراگیران ایرانی وجود دارد؟
  • رشته های تحصیلی در دانشگاه های فنلاند کدامند؟

در این بخش از مقاله تحصیل در فنلاند تصمیم داریم، به سوالات ذکر شده، در بخش‌ های زیرین مقاله حاضر پاسخ دهیم. اگر تحصیل و زندگی در فنلاند را در اولویت برنامه مهاجرتی خود قرار داده اید و اگر دوست دارید پس از دوره های تحصیلی خود در محیط فنلاند بمانید، ولی دقیقا نمی‌دانید شرایط کار پس از تحصیل در فنلاند به چه صورت است، توصیه منحصر به فرد ما به شما داوطلبان تحصیل در فنلاند این است که، بدون فوت وقت و به جهت دریافت مشاوره کاملاً رایگان با مشاورین موسسه MIE که از شرایط اعزام دانش آموز و دانشجو به فنلاند کاملاً آگاه هستند، تماس بگیرید. قطعاً پس از مشورت با کارشناسان حاذق، دیگر سردرگم نخواهید بود.


تحصیل در فنلاند با گارانتی کار در ۶۰ ثانیه

 


شما می توانید از طریق دریافت مشاوره رایگان شرایط و اطلاعات تماس خود را وارد کرده تا مشاوران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند و شرایط شما را برای مهاجرت بررسی کنند.

ویدئـو و پـادکست موسسه MIE در رابطه با تحصیل در فنلاند بدون مدرک زبان و با گارانتی کار 

ویـدئــو

پـادکست

شرایط عمومی تحصیل در فنلاند

شاید شنیده باشید که چندی پیش فنلاند به کشور هزار دریاچه معروف شد. کشوری که در شمال اروپا قرار گرفته است و جز کشورهای حوزه اسکاندیناوی محسوب می‌ شود. پایتخت فنلاند، هلسینکی است که به دلیل ارائه خدمات مدرن به شهروندان، اکثر مهاجرین علاقه‌ مند هستند در محیط این شهر به تحصیل و زندگی بپردازند. زبان مادری مردمان فنلاند، فنلاندی است. البته برخی از شهروندان به زبان سوئدی با یکدیگر صحبت می‌ کنند. روش تحصیلی تنها یکی از روش هایی است که اشخاص از طریق آن می توانند برای مطالعه به مدارس و دانشگاه های فنلاند بروند.

سال های قبل امکان تحصیل رایگان در فنلاند وجود داشت، ولی چندی پیش مدارس و دانشگاه های فنلاند سیستم آموزشی خود را تغییر داده و طبق سیستم تغییر یافته فراگیران تنها در صورتی می‌ توانند از طریق تحصیل وارد فنلاند شوند که، از قبل شهریه یک سال تحصیلی خود که ۸ الی ۱۰ هزار یورو است را، پرداخت کرده باشند. در عناوین بعدی بیش تر در خصوص مبحث شهریه سالانه گرایش ها و راجع به دانشگاه های فنلاند صحبت کنیم. بنابراین توصیه می کنیم؛ همچنان ما را همراهی کنید و به مطالعه تمامی عناوین مقاله تحصیل در فنلاند ادامه دهید.

تحصیل در مدارس فنلاند

والدین فنلاندی و والدین غیر شهروندی که مایلند، فرزندشان را از طریق مسیر تحصیلی به فنلاند و یکی از شهرهای آن بفرستند، بایستی از این موضوع مطلع باشند که، مدارس فنلاند به کودکان بالای ۷ سال اجازه قرارگیری در محوطه مدارس را می‌ دهند. در واقع، شرایط سنی تحصیل در فنلاند مشابه شرایط سنی تحصیل در ایران می باشد. به طور معمول دانش آموزانی که قصد ورود به دانشگاه های فنلاند را دارند، می بایست ۱۲ سال از زندگی خود را صرف تحصیل در یکی از مدارس رنک بالا و مدارس متوسطه و معتبر فنلاند نمایند، تا واجد شرایط تحصیل در دانشگاه های فنلاند شوند. به عبارت دقیق‌ تر امکان قرارگیری در محیط دانشگاهی فنلاند تا قبل از سن ۱۸ سالگی وجود ندارد.

مدرسه بین المللی کی لو، مدرسه ابتدایی و متوسطه کالوساری و مدرسه بین المللی هلنسیکی در حال حاضر بهترین مدارس فنلاند می‌باشند. شما به عنوان یک دانش‌ آموز خارجی می توانید به اختیار در یکی از آن ها تحصیل نمایید تا واجد شرایط تحصیل در دانشگاه های فنلاند شوید.

تحصیل در فنلاند در مقطع کارشناسی

امکان مهاجرت به فنلاند و زندگی در فنلاند از طریق مسیر تحصیلی برای تمامی فراگیران واجد شرایط ایرانی در سطح کارشناسی وجود دارد. دانش آموختگانی که قصد دارند، به مطالعه گرایش خاص در مقطع کارشناسی بپردازند، می‌ بایست از چنین موضوعی مطلع باشند که، اکثر گرایش‌ ها در دانشگاه های فنلاند به زبان فنلاندی آموزش داده می شوند و تنها تعدادی از دانشگاه ها دوره های تحصیلی را به زبان سوئدی و یا زبان قابل فهم و همه پسند انگلیسی ارائه می دهند.

 برای تحصیل در فنلاند به زبان انگلیسی لازم است که آیلتس ۵.۵ به بالا داشته باشید و سالانه مبلغ ۸ الی ۱۰ هزار یورو را برای تحصیل خود در این مقطع به مدیر دانشگاه فنلاند بپردازید. قابل ذکر است که فراگیران خارجی با توجه به سطح تحصیلی و علاقه خود می‌ توانند به آموزش های تئوری و علمی متمرکز شوند و یا می‌ توانند به مطالعه دانش فنی که امروزه این دانش مورد تقاضای بسیاری از محصلان است، متمرکز شوند‌. در حال حاضر تعداد دانشگاه های فنی فنلاند ۲۳ و تعداد دانشگاه‌ های تئوری فنلاند ۱۲ می باشد. برای این که سطح کارشناسی خود را پشت سر بگذارید و وارد دوره فوق لیسانس جهت تحصیل در فنلاند شوید، می بایست ۴ سال بر مطالعه گرایش برگزیده خود متمرکز شده باشید.

تحصیـل در فنـلاند

تحصیل در فنلاند در مقطع کارشناسی ارشد

امکان مهاجرت به فنلاند و تحصیل در فنلاند در مقطع فوق لیسانس وجود دارد. اگر هدف شما از مهاجرت به این کشور تجربه تحصیل رایگان در فنلاند می باشد، بایستی در دانشگاه های فنلاندی زبان و یا سوئدی زبان کشور فنلاند ثبت نام کنید. ولی اگر دانشجوی ایرانی هستید و می‌خواهید دانش زبان انگلیسی خود را تا حد مورد پذیرش دانشگاه های فنلاند ارتقا دهید، می بایست مدرک آیلتس ۶.۵ و مدرک لیسانس که از قبل اخذ نموده اید را ارائه دهید. اکثر دانشگاه های مطرح فنلاند دانشجویان دارای رزومه قوی و دارای سابقه کاری متناسب با گرایش انتخابیشان را ثبت ‌نام می‌ کنند. اگر هدف شما از مهاجرت به این کشور تحصیل پزشکی در فنلاند می باشد و می خواهید تخصص پزشکی بخوانید نیاز است که لیسانس پزشکی ارائه دهید.

تحصیل در فنلاند در مقطع دکترا

حال اگر مقطع دکترا، سطح مدنظر شما به جهت ادامه تحصیل در فنلاند می باشد، لازم است که نسبت به مقطع فوق لیسانس و سطح لیسانس رزومه عالی تری ارائه دهید و سطح زبان بالاتری داشته باشید. علاوه بر آن، جهت ثبت نام و اپلای دانشگاه های دکترا، لازم است که استاد راهنما داشته باشید. در واقع شما باید مدارکی چون انگیزه نامه، مدارک درجات قبلی، مدرک زبان اخذ شده از یک موسسه معتبر با سطح نمره ۷ و مقالات بین‌المللی را برای استاد راهنمای خود بفرستید. استاد راهنما ابتدا به تمامی مدارک شما نگاهی می اندازد و یک سری بررسی‌ های اولیه انجام می‌ دهد. اگر مدارکتان کامل باشد ممکن است، تاییدتان کند. تایید کردن استاد راهنما به منزله ورود شما به دانشگاه هایی می باشد که، منحصر به فردترین سیستم آموزشی ممکن را ارائه می دهند.

کلیه دانش آموختگانی که مطالعه برنامه‌ های دکترا فنلاند را برگزیدند، پس از ۳ الی ۵ سال فارغ التحصیل می شوند. برای مطالعه گرایش های گسترده دکترا نیز لازم است، هزینه پرداخت کنید. در واقع تحصیل رایگان در فنلاند در مقطع دکترا نیز امکان پذیر نمی باشد.

تحصیل در فنلاند به همراه بورس تحصیلی

معمولاً تمامی محصلانی که ایرانی می باشند و قصد دارند ایران را ترک کنند، قبل از ترک ایران در مورد شرایط اخذ بورسیه های تحصیلی کشوری که برای مهاجرت برگزیده‌ اند، تحقیق می‌ کنند. در واقع آنان با تحقیق و انداختن نیم نگاهی به شرایط کلی دانشگاه های فنلاند و دانشگاه برگزیده خود متوجه خواهند شد که آیا با مطالعه رشته های تحصیلی در دانشگاه های فنلاند به بورسیه تحصیلی دست خواهند یافت یا خیر. اگر براساس شرایط و رزومه اکنون خود مشغول مطالعه برنامه های تحصیلی در مقطع فوق لیسانس هستید، باید بدانید که اخذ بورسیه در چنین مقاطعی دشوار می باشد. ولی اگر مقطع مورد مطالعه شما دکترا است، تحت ارائه یک سری اسناد مورد پذیرش دانشگاه فنلاند می توانید، فرم درخواست کمک هزینه تحصیل را تکمیل کنید. برخی از مهم‌ ترین بورسیه های تحصیلی فنلاند عبارتند از:

بورسیه دانشگاه تمپر

بورسیه دانشگاه هلسینکی

بورسیه نوکیا

بورسیه دانشگاه هاگا هلیا

تحصیـل در فنـلاند

تحصیل در فنلاند و هزینه های تحصیل و زندگی در فنلاند

قطعاً می دانید که برای ادامه تحصیل در خارج از کشور می بایستی هزینه‌ ای را کنار بگذارید و در واقع تا زمانی که هزینه مربوط به گرایشی که برای تحصیل انتخاب نموده اید را پرداخت نکنید، اجازه مطالعه و تحصیل در فنلاند را نخواهید داشت. برای این که سطح اطلاعاتیتان در خصوص هزینه تحصیل در فنلاند تقویت شود، به جدول زیر توجه کنید.

نام دانشگاهشهریه سالیانه ( یورو)
آلتو۱۲-۱۵ هزار
هلسینکی۸ تا ۱۳ هزار
آرکادا۶ تا ۹ هزار
اوولو۱۰ تا ۱۳ هزار
تامپیر۸ تا ۱۲ هزار
تورو۸ تا ۱۶ هزار

تحصیل در فنلاند و بررسی ویزای همراه

فراگیران متعهد قبل از این که از کشور خود خارج شوند و قبل از این که دانشگاه، کشور و منطقه تحصیل خود را برگزینند، در مورد ویزای همراه بسیار تحقیق می‌ کنند. در واقع آنان می‌ خواهند مطلع شوند که آیا کشور مقصد علاوه بر خودشان اجازه همراهی افراد وابسته را می‌ دهد یا خیر. فنلاند همانند کشورهایی چون دانمارک، هلند، کانادا و غیره اجازه می‌ دهد فراگیر خارجی پس از این که وارد محیط دانشگاه مدنظر شد، اقداماتی در رابطه با درخواست ویزای همراه انجام دهد. البته فراگیران تنها اجازه دارند، از طریق ویزای همراه همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال را در طول تحصیلات خود به کشور فنلاند بیاورند.

ممکن است از چنین موضوعی اطلاع داشته باشید که، محصلان مصمم به تحصیل در فنلاند ابتدا ویزای ۹۰ روزه دریافت می کنند و قبل از انقضای ویزا، مجوز اقامت طولانی مدت برای آنان صادر می شود. گفتنی است که، برای زندگی در فنلاند در کنار اعضای خانواده لازم است که از لحاظ پتانسیل مالی شرایطی داشته باشید که مورد پذیرش دولت فنلاند باشد.

تحصیل در فنلاند و معرفی بهترین دانشگاه های فنلاند

در خصوص مسئله تحصیل در فنلاند می بایست ابتدا در مورد دانشگاه های فنلاند بسیار تامل کنید و در رابطه با نحوه ارائه برنامه‌ های درسی توسط آنان یک سری تحقیق دقیق انجام دهید. ممکن است دانشگاه برگزیده شما منحصر به فردترین آموزش ممکن را ارائه ندهد، بنابراین بسیار دقت کنید. نام تعدادی از دانشگاه های عالی و درجه یک فنلاند را در جدول زیر شرح داده ایم.

نام دانشگاهرتبه داخلیرتبه جهانی
هلسینکی۱۱۵۱
آلتو۲۲۲۳
تامپر۴۵۱۹
تورکو۷۹۲۵
لاپند۹۲,۳۸۲
واسا۱۰۲,۵۴۵

تحصیل در فنلاند و مدارک مورد نیاز اخذ ویزای تحصیلی فنلاند

گاها فراگیران خارجی فکر می‌ کنند که، تحصیل در فنلاند بدون مدرک زبان امکان پذیر می باشد. به همین دلیل بدون این که سطح زبان خود را بسنجند قدم در مسیر تحصیلی می‌ گذارند و متاسفانه در همان مراحل ورود متوجه می‌ شوند که اجازه اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی فنلاند را ندارند. البته می‌توان بدون مدرک زبان برای تحصیل و اخذ پذیرش تحصیلی در فنلاند اقدام نمود ولی ممکن است، به هنگام اخذ ویزا توسط افسر فنلاندی رد شوید. علاوه بر مدرک زبان شما می بایستی با دقت هرچه تمام شروع به گرد هم آوردن مدارک زیر نمایید. در واقع تا زمانی که مدارک زیر را به کنسولگری فنلاند ارائه ندهید، ویزای تحصیلی فنلاند در دسترستان قرار نمی‌ گیرد.

ارائه پاسپورت معتبر

ارائه فرمی که با اطلاعات صحیح تکمیل شده باشد

ارائه عکس گذرنامه‌ ای

ارائه نامه بانکی

ارائه تمامی مدارکی که به تحصیلات مقاطع قبلی شما مربوط می باشد

ارائه نامه پذیرش تحصیلی

تحصیـل در فنـلاند

موقعیت کار پس از تحصیل در فنلاند

به طور قطع، اکثر دانش آموختگان ایرانی و شهروندان سایر کشورها با هدف اخذ اقامت دائم فنلاند برای زندگی و تحصیل وارد یکی از شهرهای زیبای این کشور می‌ شوند. به‌ طور معمول اگر به عنوان یک فراگیر تحصیلکرده در یکی از دانشگاه‌ های مطرح و رنک بالای فنلاند، تمایل دارید به منظور کار کردن برای مدت طولانی و به عبارتی برای همیشه در فنلاند بمانید باید بدانید که، این کشور اجازه ماندن به شما را می دهد ولی به شرط آن که مورد توجه و تایید کارفرمای معتمد فنلاندی قرار گرفته باشید.

در حالت کلی یک سال پس از تحصیل اجازه دارید تا به استخدام یک کارفرما در آیید. البته اگر رشته شما مهندسی ساخت و تولید و مهندسی مکانیک باشد، به واسطه موسسه MIE اتریش از گارانتی کار پس از دریافت مدرک تحصیلی برخوردار خواهید شد. در این صورت نوع اقامت شما در کمتر از چند ماه به اقامت کاری تغییر می‌ یابد.

وضعیت اقامت و اخذ تابعیت پس از تحصیل در فنلاند

پیش تر مطلع شدید که، دانشجویان بین المللی امکان وارد شدن به محیط کاری فنلاند را دارند و می‌ توانند پس از یافتن کار اقامتشان را همیشگی کنند و بعد از ۵ سال اجازه دارند، برای تغییر اقامت کاری و یا همان ویزای کاری فنلاند به اقامت همیشگی فنلاند، اقداماتی انجام دهند. حال اگر به تمامی قوانینی که فنلاند در خصوص زندگی، کار و سایر موارد تعیین کرده است، احترام بگذارید و تا مدتی مالیات بپردازید، پس از ۲ الی ۳ سال، از مقیم دائم به یک شهروند فنلاندی قابل اعتماد تبدیل می‌ شوید.

سوالات متداول درباره تحصیل در فنلاند

✔️ آیا می شود برای تحصیل در فنلاند بدون مدرک زبان اقدام نمود؟

بله، ولی ممکن است افسر ویزای فنلاندی ویزای شما را رد کند. بنابراین ارائه مدرک زبان کلید موفقیت شما جهت اخذ ویزا می باشد.

✔️ آیا امکان تحصیل پزشکی در فنلاند برای ایرانیان شهروند وجود دارد؟

بله، ایرانیان می توانند برای تحصیل پزشکی و یا تخصص پزشکی وارد این کشور شوند.

✔️ آیا تحصیل در دانشگاه های فنلاند به زبان انگلیسی رایگان است؟

 خیر، ولی هزینه ای که فراگیران به هنگام ثبت نام به دانشگاه فنلاند پرداخت می کنند، بسیار کم است.

✔️ آیا شهریه و هزینه تحصیل در فنلاند مقرون به صرفه است؟

بله، شما به عنوان یک محصل بین‌المللی می بایستی در ازای مطالعه گرایش مد نظر خود ۸ الی ۱۰ هزار یورو را به دانشگاه مربوطه بپردازید.

سخن پایانی در خصوص تحصیل در فنلاند

تحصیل در فنلاند، زندگی در فنلاند و شرایط اخذ شهروندی فنلاند از طریق مهاجرت تحصیلی، موضوعات و عناوینی هستند که، پیش تر درباره آن ها مطالب بسیار کاربردی و بسیار تخصصی به جهت ارتقا سطح معلومات شما عزیزان ارائه دادیم و به آنالیز جز به جز شرایط اعزام دانشجو و دانش آموز به مدارس و دانشگاه های فنلاند پرداختیم. در یک جمله کوتاه، تحصیل در فنلاند را به دانشجویان که می‌ توانند مدارک ذکر شده در مطالب فوق را ارائه دهند، توصیه می کنیم.
هلنسینکی به دلیل داشتن دانشگاه‌ های دارای سیستم آموزش‌ عالی و ایده‌ آل نیز برای ادامه تحصیل و زندگی بسیار شهر زیبا و با کیفیتی است. حال اگر دوست دارید در کنار کشور فنلاند از صفر تا صد تحصیل در دیگر کشورها مطلع شوید و در نهایت یکی از کشورها را برای تحصیل انتخاب کنید، توصیه ما به شما تماس و ارتباط گیری با مشاورین موسسه مهاجرتی و مشاوره ای MIE اتریش است. البته ارتباط شما می‌ تواند از طریق بخش انتهایی مقاله به صورت پرسش و پاسخ باشد. در هر دو صورت اطلاعات مهاجرتی رایگان در اختیارتان قرار می‌ گیرد.

پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *