بررسی شرایط مهاجرت به سوئیس

پس از درخواست های زیاد شما عزیزان پیرامون مهاجرت به سوئیس بر آن شدیم تا مقاله ای در این باب نگارش نموده و شما عزیزان را با راه های مختلف مهاجرت به این کشور آشنا نماییم.

  • چه راه هایی برای دریافت اقامت در سوئیس وجود دارد؟
  • هزینه های زندگی در سوئیس چقدر است؟
  • تابعیت سوئیس در چه شرایطی اعطا می شود؟
  • امکان اخذ اقامت دائم سوئیس از طریق سرمایه گذاری ممکن است؟

در این مقاله به این گونه سوالات پاسخ خواهیم گفت. در صورتی که سوالی پیرامون مهاجرت به سوئیس برای شما ایجاد شد می توانید با مشاوران موسسه MIE تماس حاصل نموده و از مشاوره رایگان در این خصوص بهره مند گردید.


اقامت سوئیس در ۴۵ ثانیه

 


شما می توانید از طریق دریافت مشاوره رایگان شرایط و اطلاعات تماس خود را وارد کرده تا مشاوران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند و شرایط شما را برای مهاجرت بررسی کنند.

شرایط عمومی مهاجرت به سوئیس

به منظور مهاجرت به سوئیس در ابتدا نیاز است تا با شرایط عمومی کشور سوئیس آشنا شویم. سوئیس یکی از بهترین و زیبا ترین کشور های جهان به شمار می رود. کنفدراسیون سوئیس واقع در حد فاصل اروپای غربی و مرکزی است و با کشورهای اتریش، آلمان، لیختن اشتاین، فرانسه و ایتالیا مرز مشترک دارد. برن پایتخت کشور سوئیس بوده و از شهر های مهم آن می‌توان به لوزان، ژنو، زوریخ، سنت گالن، بازل و … اشاره کرد.  این کشور ۴۱ هزار کیلومتر مربع مساحت دارد و جمعیتی در حدود ۹ میلیون نفر در آن زندگی می کنند.

سوئیس یکی از ثروتمند ترین و زیباترین کشور های جهان به حساب می آید و از اقتصاد امن و پیشرفته ای برخوردار است. بانکداری و شرکت های بیمه ای این کشور در جهان زبانزد است و یکی از مواردی که موجب امنیت و پیشرفت اقتصادی سوئیس شده، امنیت بالای بانک های این کشور است. راه های مختلفی برای مهاجرت و اقامت در سوئیس وجود دارد، راه هایی همچون تحصیل، سرمایه گذاری، کار، ازدواج، تولد و راه غیر قانونی پناهندگی که در ادامه این راه ها را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

ویدئـو و پـادکست موسسه MIE در رابطه با اقامت سوئیس

ویـدئــو

پـادکست

مهاجرت به سوئیس از طریق تحصیل

یکی از عمده راه های مهاجرت سوئیس، تحصیل در این کشور است. مهاجرت تحصیلی در مقاطع مدارس، لیسانس، فوق لیسانس و دکترا وجود دارد. سوئیس یکی از بهترین سیستم‌های آموزشی را در جهان را دارد و تعداد زیادی از دانشگاه‌های این کشور جزو ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان به حساب می‌آیند. مدت زمان تحصیل در مقطع کارشناسی در کشور سوئیس ۳ سال کارشناسی ارشد به ۱ الی ۲ سال و دکترا حدود ۳ الی ۴ سال به طول خواهد انجامید، همچنین امکان دریافت بورسیه های تحصیلی هم برای کمک هزینه تحصیل و زندگی در این کشور وجود دارد.

متقاضیانی که تمایل به اقامت سوئیس از طریق تحصیل را دارند، باید مدرک زبان انگلیسی آیلتس یا تافل را ارائه نمایند. دانشجویان اجازه ۱۵ ساعت کار در هفته را نیز در زمان تحصیل خود خواهند داشت. متقاضیان که قصد دریافت پذیرش و ویزای تحصیلی سوئیس را دارند، باید مدارکی همچون پاسپورت معتبر، مدرک‌زبان، گواهی تمکن مالی، عکس های پاسپورتی و مدارک مربوط به پذیرش تحصیلی خود از دانشگاه ها یا مدارس سوئیس را برای مهاجرت به سوئیس ارائه نمایند.

شرایط مهاجرت به سوئیس از طریق کار

از دیگر راه های مهاجرت به کشور سوئیس مهاجرت از طریق کار است که کمتر از سایر راه ها رواج دارد. دلیل عدم رواج مهاجرت کاری به کشور سوئیس این است که این کشور همچون کشورهای آلمان و اتریش، ویزایی تحت عنوان ویزای جاب سیکر یا جستجوی کار را به افراد خارجی ارائه نمی‌کند. بنابراین تنها راه افراد برای رسیدن به کار و مهاجرت کاری به این کشور مواجه شدن با پیشنهاد شغلی از جانب یکی از کارفرمایان سوئیسی می باشد. در این صورت افراد می توانند با توجه به این پیشنهاد شغلی، ویزای کاری کشور سوئیس را دریافت نمایند و وارد کشور سوئیس گردند. در صورتی که فرد به مدت زمان پنج سال مشغول به کار در کشور سوئیس باشد، می تواند اقامت سوئیس به صورت دائم را درخواست نماید.

مهاجرت به سوئیس

شرایط مهاجرت به سوئیس از طریق سرمایه گذاری

در کشور سوئیس نیز مانند سایر کشورها امکان مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری وجود دارد. افراد می‌توانند با سرمایه‌گذاری یا پلن ویژه سرمایه داری این کشور، اقامت سوئیس را به دست آورند. در ادامه به صورت مختصر این راه‌ها را جهت مهاجرت به سوئیس مورد بررسی قرار خواهیم داد.

  • ثبت شرکت در سوئیس

    ثبت شرکت در سوئیس یکی از راه های مهاجرت به این کشور می باشد. انواع مختلفی از شرکت ها را می توان در کشور سوئیس ثبت کرد. شرکت با مسئولیت محدود، شرکت‌های سهامی و شرکت‌های مشارکتی از جمله این شرکت‌ها می باشند. در صورتی که فرد بخواهد این گونه شرکت‌ها را در سوئیس دایر نماید نیاز به یک بودجه مالی حدوداً ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار فرانک سوئیس دارد.

  • کارآفرینی در سوئیس

     کارآفرینی دیگر مسیر سرمایه گذاری سوئیس می باشد. افراد می توانند با مبلغ ۵۰۰ هزار فرانک سوئیس و همچنین ارائه طرح تجاری معتبر و مفید از این طریق اقدام نموده و به کارآفرینی در سوئیس مبادرت ورزند.

  • خودحمایتی سوئیس

    ارزانترین راه سرمایه گذاری و اقامت در سوئیس، راه مهاجرت خودحمایتی این کشور است. در روش خود حمایتی که نوعی سرمایه داری به حساب می آید نیاز به انتقال پول و سرمایه خود به کشور سوئیس ندارید و ریسک‌های سرمایه‌گذاری را هم ندارد. در روش خود حمایتی فرد به واسطه نشان دادن تمکن مالی خود و اینکه در کشور خود فرد ثروتمندی است می‌تواند اقامت سوئیس را از راه خودحمایتی کسب نماید.

در همه مسیر های فوق افراد می‌توانند پس از گذشت پنج سال اقامت دائم سوئیس را به دست آورند.

مهاجرت به سوئیس از طریق ازدواج

متقاضیان ازدواج با تبعه سوئیسی تحت شرایطی و با احترام به قوانین ازدواج در سوئیس می توانند اقامت سوئیس را به دست بیاورند. افرادی که با تبعه سوئیسی ازدواج می نمایند، می بایست حداقل هجده سال سن داشته باشند و در حال حاضر متاهل نباشد. همچنین نکته مهم تر این است که نشان بدهند ازدواج آنها با تبعه سوئیسی صرفاً به خاطر دریافت اقامت این کشور نمی‌باشد. مطابق قوانین کشور سوئیس ازدواج ها باید در دفاتر مدنی محل زندگی فرد به صورت رسمی ثبت شده باشد. با گذر شش سال از ازدواج با تبعه سوئیسی، در صورتی که فرد با فرهنگ سوئیسی سازگاری پیدا نموده و یکی از زبان های رسمی این کشور را آموخته باشد، درخواست تابعیت کشور سوئیس را می توان ارائه نمایند.

مهاجرت به سوئیس و اخذ تابعیت از طریق تولد

اعطای تابعیت از طریق تولد بر اساس دو سیستم خاک و خون صورت می پذیرد. در سیستم خاک فرد به صرف تولد در خاک یک کشور می تواند تابعیت آن کشور را به دست آورد و در سیستم خون نیز افراد بر اساس تابعیت پدر یا مادر خود تابعیت دریافت خواهند کرد. در کشور سوئیس اعطای تابعیت بر اساس سیستم خون داده خواهد شد. به صرف تولد فرد در خاک سوئیس به وی تابعیت سوئیس تعلق نگرفته، بلکه در زمان تولد فرزند به تابعیت پدر یا مادر وی نگاه خواهد شد. مهاجرت به سوئیس با تولد در خاک این کشور ممکن نبوده و تابعیت پدر یا مادر فرزند مربوط به هر کشوری که باشد نوزاد آنها نیز تابعیت آن کشور را دریافت خواهد کرد.

مهاجرت به سوئیس

مهاجرت به سوئیس از طریق پناهندگی

موسسه MIE هیچگونه خدماتی پیرامون راه غیر قانونی پناهندگی ارائه نمی نماید. دلیل این امر این است که موسسه MIE این راه را در شأن هموطنان خود نمی داند. خیلی از افرادی که از طریق پناهندگی اقدام به مهاجرت نموده اند متاسفانه جان و مال خود را در این راه از دست داده اند. موسسه MIE همواره توصیه می نماید تا افراد راه های قانونی مهاجرت را برای خود برگزینند. پناهندگی تنها درصورتی راه مناسب مهاجرت به سوئیس است که فرد شرایط آن را داشته باشد. مطابق ماده ۱ کنوانسیون ژنو، پناهنده شخصی است که جان وی به دلیل شرکت در فعالیت‌های سیاسی، عضویت در گروه‌های اجتماعی و همچنین عقاید مذهبی در خطر است.

مهاجرت به سوئیس و هزینه های زندگی در سوئیس

افرادی که از طریق راه های مختلف وارد خاک سوئیس شده‌اند، می بایست با هزینه‌های زندگی در این کشور آشنا گردند. سوئیس یکی از گران ترین کشورهای جهان به حساب می‌آید. مسلما افرادی که قصد مهاجرت به سوئیس را دارند، باید از پس هزینه های زندگی در این کشور برآیند. به طور حدودی هزینه زندگی یک فرد مجرد در سوئیس حدوداً ۱,۶۰۰ یورو در ماه خواهد بود. همچنین هزینه زندگی یک خانواده چهار نفره در این کشور حدوداً نزدیک به ۶,۰۰۰ یورو در ماه می باشد. متوسط هزینه های زندگی در سوئیس ۲۱۱ درصد بیشتر از ایران است و هزینه‌های مربوط به اجاره ملک در این کشور نیز ۲۲۹ درصد بیشتر از ایران می باشد. در ذیل اطلاعاتی درباره هزینه زندگی در سوئیس و در پایتخت این کشور جمع آوری گشته است.

مواردمبلغ (یورو)
اجاره آپارتمان در مرکز شهر با ۱ اتاق۱,۳۸۰٫۹۶
اجاره آپارتمان در حومه شهر با ۱ اتاق۹۹۰٫۸۰
خرید آپارتمان در مرکز شهر بر اساس متر مربع ۷,۲۵۰٫۰۸
خرید آپارتمان در حومه شهر بر اساس متر مربع ۶,۹۷۶٫۶۶
انرژی مصرفی برای خانه ۸۵ متری۱۶۲٫۰۷
اینترنت۴۹٫۰۶
استفاده ماهانه وسایل نقلیه عمومی۷۳

اخذ تابعیت سوئیس پس از مهاجرت

در این مقاله با راه های قانونی اخذ اقامت سوئیس از طریق تحصیل، کار، سرمایه گذاری، ازدواج و تولد آشنا شدیم. برای اخذ تابعیت کشور سوئیس فرد در ابتدا باید اقامت دائم این کشور را دریافت نموده باشد. افرادی که از طریق تحصیل اقدام می‌کنند می بایست پس از اتمام تحصیل خود وارد بازار کار به صورت تمام وقت در این کشور شوند و پس از گذشت پنج سال اقامت دائم خود را دریافت نمایند. پس از گذشت ۲ سال از دریافت اقامت دائم، می توانند تابعیت سوئیس را به دست آورند.

در مهاجرت از طریق کار و سرمایه گذاری نیز افراد پس از گذشت مدت زمان پنج سال اقامت دائم سوئیس را به دست می آورند. در این دوران نیز دو سال پس از دریافت اقامت دائم سوئیس فرد می تواند درخواست تابعیت این کشور را ارائه نماید. اخذ تابعیت از طریق ازدواج با تبعه سوئیس نیز پس از گذشت شش سال از این ازدواج و دوام آوردن آن ممکن خواهد بود. در زمینه تولد نیز به دلیل اینکه سیستم خون توسط کشور سوئیس مورد پذیرش قرار گرفته است و امکان اخذ تابعیت سوئیس از طریق تولد در خاک این کشور وجود ندارد.

سوالات متداول درباره مهاجرت به سوئیس

✔️ چه راه هایی برای مهاجرت به سوئیس وجود دارد؟

راه هایی چون تحصیل، کار، سرمایه گذاری و ازدواج راه های قانونی مهاجرت به سوئیس می باشند.

✔️ امکان اخذ اقامت سوئیس از طریق تحصیل وجود دارد؟

از طریق تحصیل امکان اخذ اقامت وجود ندارد، بلکه فرد پس از پایان تحصیل می بایست وارد بازار کار در کشور سوئیس شود و از این طریق اقامت این کشور را دریافت نماید.

✔️ در صورت تولد فرزند در سوئیس تابعیت به پدر و مادرش اعطا خواهد شد؟

خیر، از باب اعطای تابعیت از طریق تولد فرزند کشور سوئیس سیستم خون را مورد پذیرش قرار داده است.

✔️ ارزان ترین راه مهاجرت به سوئیس برای افراد بالای ۵۵ سال چیست؟

افراد بالای ۵۵ سال می توانند از طریق خودحمایتی و بدون صرف هزینه اقامت این کشور را بدست آورند.

✔️ مهاجرت به سوئیس چقدر هزینه دارد؟

بسته به راه انتخابی فرد هزینه های مربوط به مهاجرت وی نیز متغیر است.

سخن پایانی

تمامی راه های مهاجرت به سوئیس، اقامت دائم سوئیس، روش های دریافت تابعیت سوئیس و همچنین هزینه های زندگی در سوئیس را در مطالب این نوشتار بررسی نمودیم. همانطور که متوجه شدید راه های مهاجرت به سوئیس عبارتند از تحصیل، کار، سرمایه گذاری، ازدواج، تولد و پناهندگی. از این بین تنها راه های تحصیل، کار،سرمایه گذاری و ازدواج به صورت مستقیم و غیر مستقیم منجر به اخذ اقامت دائم سوئیس می شوند. در صورتی که سوالی پیرامون مهاجرت به سوئیس برای شما عزیزان پیش آمده است، می توانید سوالات خود را در تماس تلفنی با مشاوران موسسه MIE مطرح بفرمایید تا مشاورین MIE به شما پاسخ بدهند و یا اینکه می توانید سوالات خود را به صورت مکتوب در ذیل مقاله مطرح نمایید.

پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *