ویزای کار استرالیا

ویزای کار استرالیا و نکات مهم برای دریافت آن را در این مقاله به بحث و تبادل نظر خواهیم گذاشت.

  • آیا می دانید که چگونه ویزای کاری استرالیا بگیریم؟
  • آیا ویزای کار استرالیا بدون مدرک زبان امکان پذیر است؟
  • برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای کار چگونه باید اقدام شود؟

در مقاله ویزای کاری استرالیا به پاسخ دهی پیرامون این موضوعات خواهیم پرداخت. استرالیا یکی از کشورهای شرق آسیا است که به آن قاره اقیانوسیه گفته می شود. البته استرالیا در کنار کشور نیوزلند و مجمع الجزایر پیرامون آن می تواند به عنوان قاره اقیانوسیه تلقی شود. ما در مقاله ویزای کار استرالیا سعی بر آن داریم که اوناع ویزای کاری استرالیا را برای شما عزیزان بررسی کرده و نکات مهم آن را ذکر کنیم. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان ما در موسسه MIE تماس حاصل فرمایید و مشاوره رایگان دریافت نمایید.

ویزای کار استرالیا

شما می توانید از طریق دریافت مشاوره رایگان شرایط و اطلاعات تماس خود را وارد کرده تا مشاوران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند و شرایط شما را برای مهاجرت بررسی کنند.

ویدئـو و پـادکست موسسه MIE در رابطه با ویزای کار استرالیا

ویـدئــو

پـادکست

شرایط عمومی ویزای کار استرالیا

یکی از نکات مهم در خصوص ویزای کار استرالیا این است که باید بدانیم این ویزای ارزشمند بر اساس سیستم امتیاز بندی اسکیل سلکت اعطا می شود. شاید بپرسید سیستم امتیاز بندی به چه معنا می باشد؟ برای مهاجرت به استرالیا از طریق کار، دولت استرالیا همانند کشورهایی مانند نیوزلند و کانادا، بر اساس مهارت های شخص متقاضی امتیاز های خاص ایجاد می کند و متقاضیان باید در این سیستم امتیاز بندی شرکت کنند. ویزای مهارتی استرالیا یکی از بهترین روش های مهاجرت به این کشور زیبا است که در بخش های بعدی در خصوص اخذ ویزای کار بیشتر صحبت خواهیم کرد.

انواع ویزای کار استرالیا

ویزای کار استرالیا که در قالب اسکیل سلکت اعطا می شود، دارای زیر عنوان های متعددی است که در این مقاله ما سعی بر آن خواهیم داشت چند مورد کاربردی از انواع ویزای کار استرالیا را برای شما عزیزان عنوان کنیم و تا حدودی شما را با امتیاز بندی ویزای کار استرالیا آشنا کنیم. یکی از پر کاربرد ترین ویزاهای استرالیا، ویزای ساب کلاس ۱۸۹ است. این ویزا برای افرادی مناسب است که از شرایط امتیازی خوبی برخوردار باشند اما اسپانسر نداشته باشند. با این ویزا، شخص متقاضی از ابتدا اقامت دائم استرالیا را دریافت می کند.

ویزای ساب کلاس ۱۹۰ یکی دیگر از این نوع ویزاها است. در این ویزا شخص باید اسپانسر داشته باشد و تفاوت آن با ویزای ۱۸۹ در نوع گزینش و داشتن اسپانسر است. ویزای ساب کلاس ۴۸۹ هم به عنوان یکی از ویزاهای پر تقاضای استرالیا محسوب می شود. این ویزا برای مناطق کم برخوردار و اصولا مناطقی که از جمعیت پایینی برخوردار است، اعطا می شود. در این نوع ویزا ابتدا ویزای ۲ ساله صادر می شود و بعد از آن مجدد ویزای ۲ ساله دیگری صادر می شود. بعد از ۴ سال اقامت دائم استرالیا اعطا می شود. نکته مهم این است که در تمام ۴ سال، شخص متقاضی باید در شهر مورد نظر زندگی کرده باشد.

مدارک لازم برای ویزای کار استرالیا

مدارک لازم برای شرکت در سیستم ویزای مهارتی استرالیا را با هم بررسی خواهیم کرد. برای شرکت در این سیستم امتیاز بندی، نیاز است ابتدا توسط مشاور مهاجرتی اقدام به امتیاز بندی ویزای کار استرالیا داشته باشید. آیتم هایی مانند سن، سابقه کار، مدرک زبان، مدرک تحصیلی دارای بالاترین امتیاز در سیستم اسکیل سلکت استرالیا می باشند. عزیزانی که قصد شرکت در این سیستم امتیاز بندی دارند باید توجه داشته باشند که مدرک زبان آیلتس ۷ به بالا دارای امتیاز است و همچنین کسانی که سابقه کار زیر ۳ سال داشته باشند هم از امتیاز سوابق کاری بی بهره خواهند ماند.

بنابراین شخص متقاضی باید مدرک زبان آیلتس با حداقل نمره ۷ و بالای ۳ سال سابقه کار داشته باشد. یکی از مواردی که در ویزای کاری استرالیا به امتیاز آوری بیشتر کمک می کند، متاهل بودن است. در صورتی که متاهل باشید و همسر شما زیر ۴۵ سال سن داشته باشد و دارای مدرک زبان حداقل آیلتس ۵ باشد، امتیاز اضافه در بر خواهد داشت.

ویزای کار استرالیا

هزینه ویزای استرالیا

هزینه های مهاجرت به استرالیا را به دو بخش می توان تقسیم کرد. بخش اول مربوط به هزینه ویزای کار استرالیا است و بخش دوم هزینه های عمومی مهاجرت است. در خصوص هزینه های مهاجرت از طریق ویزای کاری استرالیا باید عرض کنیم که شخص متقاضی می تواند به صورت شخصی برای این نوع ویزا اقدام نماید. در این صورت هزینه های اقدام نزدیک به صفر خواهد بود. اما در صورتی که از وکیل مهاجرت استفاده شود، بر اساس هر پرونده و مدت زمانی که باید برای هر پرونده وقت صرف شود، هزینه ها متفاوت خواهد بود. در مورد هزینه های بخش دوم که مربوط به هزینه های عمومی مهاجرت است؛ شامل هزینه های ترجمه مدارک، هزینه های تایید مدارک، هزینه بلیط هواپیما و … خواهد بود.

ویزای کار استرالیا و ویزای همراه

افرادی که برای ویزای کار این کشور اقدام می کنند در صورتی که متاهل باشند، یکی از دغدغه های آن ها ورود همراهان و اعضای خانواده است. منظور از خانواده در اینجا همسر و فرزندان مجرد زیر ۱۸ سال می باشد و تحت شرایط خاص فرزندان تا سن زیر ۲۱ سال هم امکان همراهی در پرونده خواهند داشت. شخص متقاضی زمانی که ویزای کاری استرالیا را دریافت می نماید، بسته به نوع اقامت و اینکه از طریق کدام ساب کلاس اقدام شده است، همراهان ایشان هم اقامت دائم و یا ویزای ۲ ساله دریافت خواهند کرد.

ویزای کار استرالیا و میزان حقوق در استرالیا

مبحث حقوق و دستمزد یکی جذاب ترین موارد مهاجرت است. حقوق و دستمزد بر اساس تجربه کاری و نوع کار متفاوت است. به عنوان مثال میزان حقوق و دستمزد در مشاغل فنی و خدماتی می تواند نسبت به مشاغل اداری بیشتر باشد. به طور کلی میزان حقوق و دستمزد در استرالیا به ازای هر ساعت ۱۴ دلار به بالا خواهد بود. بر اساس تجربه کاری و تخصص کارمند، این میزان حقوق متفاوت خواهد بود به طوری که به عنوان مثال برای مشاغل فنی مانند مهندس برق یا کامپیوتر در سطوح بالا به ازای هر ساعت کار کرد حقوقی در حدود ۱۰۰ دلار هم می توان متصور بود.

سوالات متداول درباره ویزای کار استرالیا

✔️ ویزای کاری استرالیا را از چه طریق می توان اخذ کرد؟

ویزای کار استرالیا بر اساس یک سیستم امتیاز بندی به نام اسکیل سلکت می باشد.

✔️ برای دریافت ویزای کار استرالیا از چه ساب کلاسی باید استفاده شود؟

بر اساس شرایط هر شخص و بسته به اینکه اسپانسر داشته باشند می تواند متفاوت باشد.

✔️ حداقل نمره در مدرک زبان برای ویزای مهارتی استرالیا چند است؟

آیلتس ۷ به بالا یا معادل نمره PTE آن قابل محاسبه است.

✔️ مدت زمان اخذ ویزای کار استرالیا چقدر است؟

در سیستم امتیاز بندی اسکیل سلکت استرالیا بسته به شرایط رقابت کننده ها و همچنین شرایط امتیازی متقاضی مدت زمان پروسه متغیر خواهد بود.

سخن پایانی در خصوص تحصیل در استرالیا

ویزای کار استرالیا و مباحث مهم آن را توضیح دادیم. متوجه شدیم که ویزای کار استرالیا از طریق یک سیستم امتیاز بندی به نام اسکیل سلکت قابل اعطا است. برای اینکه بتوانید در این سیستم امتیاز بندی موفق باشید، باید سعی کنید مدرک آیلتس با نمره حداقل ۷ به بالا و سابقه کار ۳ سال به بالا داشته باشید. این سیستم به نحوی طراحی شده است که اشخاص با امتیاز بالا بتوانند در این سیستم شناسایی شوند و اقامت دریافت نمایند. ویزای کار استرالیا یکی از روش های خوب برای مهاجرت به استرالیا محسوب می شود اما در کنار سیستم امتیاز بندی و رقابت شدید بین متقاضیان، در سال های اخیر دولت استرالیا دعوت نامه صادر نکرده است. شما همراهان همیشگی موسسه MIE می توانید برای دریافت اطلاعات بیشتر و یا مشاوره رایگان، با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *