بررسی روش های مهاجرت ایرانیان به آمریکا

مهاجرت به آمریکا و روش های موجود برای اخذ اقامت این کشور را در این مقاله بررسی خواهیم کرد. کشور آمریکا که به سرزمین فرصت ها شهرت دارد، از جمله مقاصد بسیار پرطرفداری است که سالیانه نه تنها از ایران بلکه از سراسر جهان به این کشور مهاجرت می کنند. راه های زیادی برای مهاجرت به آمریکا وجود دارد که در یک دسته بندی کلی به هفت گروه مهاجرت تحصیلی، کاری، سرمایه گذاری، ازدواج، تولد، پناهندگی و مهاجرت افراد خاص تقسیم بندی می شوند. هر یک از این راه ها شرایطی دارد که مخصوص گروهی از افراد است. در ادامه ما آن ها را به منظور مهاجرت ایرانیان به آمریکا توضیح خواهیم داد. اگر شما قصد مهاجرت به آمریکا را دارید، خواندن این مقاله خالی از لطف نخواهد بود. در نظر داشته باشید که هر راه مناسب گروهی از افراد با شرایط تعریف شده می باشد و شما می توانید از طریق تماس با موسسه MIE اتریش به طور رایگان راه مناسب خود برای مهاجرت به آمریکا را پیدا نمایید.

مهاجرت به آمریکا

شما می توانید از طریق دریافت مشاوره رایگان شرایط و اطلاعات تماس خود را وارد کرده تا مشاوران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند و شرایط شما را برای مهاجرت بررسی کنند.

ویدئـو و پـادکست موسسه MIE در رابطه با مسیرهای مهاجرت قانونی به آمریکا

ویـدئــو

پـادکست

شرایط عمومی مهاجرت به آمریکا

قبل از این که راه های مهاجرت به آمریکا را توضیح دهیم، قصد داریم که شما را تا حدودی با شرایط آمریکا آشنا نماییم. ایالات متحده آمریکا شامل ۵۰ استان یا ایالت، ۵ محدوده خودمختار و مستقل و یک منطقه فدرال و تعدادی جزایر پراکنده می باشد. کشور آمریکا با وسعت در حدود ۸/۹ کیلومتر مربع به عنوان چهارمین کشور بزرگ دنیا بعد از کشورهای روسیه، کانادا و چین به شمار می رود. این کشور به لحاظ جمعیت نیز با تقریباً ۳۳۰ میلیون نفر، در جایگاه سوم قرار گرفته است. همانطور که می دانید پایتخت کشور آمریکا شهر واشنگتن دی سی بوده و پر جمعیت ترین شهر آن، نیویورک می باشد. زبان رسمی این کشور، زبان انگلیسی و واحد پول آن دلار است. آمریکا کشور آرزوهای بسیاری از افراد می باشد زیرا که فرصت رشد و پیشرفت زیادی در این کشور وجود دارد. به طوری که موفقیت اشخاص هیچ محدودیتی نداشته و امکان رشد مالی بسیاری نیز فراهم است. با توجه به اینکه این کشور در ایران سفارتی ندارد، معمولآً مهاجرت به آمریکا از طریق ترکیه انجام می گیرد. در ادامه به شرح راه های مختلف مهاجرت به این کشور می پردازیم.

شرایط مهاجرت به آمریکا از طریق تحصیل

تحصیل راحت ترین راه مهاجرت به آمریکا است که هر ساله هزاران مهاجر دانشجو را به سمت کشور آمریکا سوق می دهد. وجود دانشگاه های بزرگ و معتبری همچون دانشگاه هاروارد، MIT، استنفورد و غیره سبب جذابیت این کشور برای دانشجویان شده است. سیستم آموزش عالی کشور آمریکا هزینه دارد. اگرچه شهریه دانشجویان بین المللی بیشتر است، اما خود دانشجویان آمریکایی نیز می بایست شهریه پرداخت کنند. شهریه بسته به دانشگاه و رشته و مقطع متفاوت است، اما می توانید میانگینی در حدود ۱۳ تا ۱۷ هزار دلار در سال را در نظر داشته باشید. البته این کشور بورسیه و اسکالرشیپ های متعددی برای حمایت از دانشجویان نخبه و با استعداد به ویژه در مقاطع دکتری تعریف کرده است. خوشبختانه با وجود هزاران کالج و دانشگاه در آمریکا، شانس پذیرش بسیار بالا می باشد، اما گپ تحصیلی بیش از ۳-۴ سال شانس ویزای افراد را کم خواهد کرد.

مهاجرت به آمریکا از طریق کار

مهاجرت از طریق کار از دیگر راه های مهاجرت به آمریکا به شمار می رود که در اینجا قصد داریم به توضیح آن بپردازیم. کشور آمریکا برای تأمین نیروی کاری خود به مهاجران خارجی ویزای کاری اعطا نموده و برایشان گرین کارت نیز صادر می کند. معمولاً نوع مشاغلی که می توان برای آن ها اقدام کرد، شغل های یدی و فیزیکی مثل باغبانی، جابجایی بار و غیره است. این ویزا کهEB3  نام دارد هم برای مردان و هم برای زنان صادر می شود. عموماً افراد زیر ۴۵ سال شانس بالاتری برای دریافت این ویزا خواهند داشت. اگر چه برای افراد بالاتر از این سن نیز چنانچه شخص به لحاظ جسمانی سالم بوده و توانایی فعالیت های سنگین را داشته باشد و در صورت مجاب سازی کارفرما جهت صدور پیشنهاد شغلی این امکان وجود دارد. بنابراین داشتن یک جاب آفر از کارفرمای مورد تأیید از جمله شرایط اصلی این ویزا به شمار می رود.

مهاجرت به آمریکا

مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری

سرمایه گذاری از روش های بسیار جذاب مهاجرت به آمریکا به شمار می رود و معمولاً متقاضیان زیادی نیز به خود جذب می کند. ویزاهای سرمایه گذاری آمریکا انواع مختلفی دارد که شاید اصلی ترین آن ویزای EB5 باشد. افراد با سرمایه گذاری ۹۰۰,۰۰۰ دلار و یا ۱,۸۰۰,۰۰۰ دلار می توانند این ویزا را دریافت کنند. تفاوت این دو عدد در این است که با مبلغ پایین تر متقاضی می بایست در مناطق حومه ای و کم جمعیت سرمایه گذاری کند و در صورتی که قصد سرمایه گذاری در نقاط شهری اصلی را دارد باید حداقل ۱,۸۰۰,۰۰۰ هزار دلار داشته باشد. پروسه مهاجرت به آمریکا از طریق این ویزا، حداقل ۳-۴ سال به طول می انجامد. غیر از این ویزا، انواع دیگری از ویزای سرمایه گذاری نیز وجود دارد که به افرادی که در کشور خود بیزینس دارند، به منظور ایجاد یک نمایندگی و یا شعبه در آمریکا داده می شود.

مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج

ازدواج از جمله ابتدایی ترین راه های مهاجرت به آمریکا و یا هر کشور دیگری به شمار می رود. در این روش افرادی که با یک تبعه آمریکایی ازدواج کنند می توانند از ویزای ازدواج و یا ویزای نامزدی جهت مهاجرت به این کشور استفاده نمایند. در نظر داشته باشید که برخی افراد صرفاً جهت اخذ اقامت از این روش استفاده می کنند و ارتباط آن ها یک رابطه صوری و ساختگی می باشد. این موضوع به هیچ عنوان توصیه نشده و در صورت آگاهی آفیسر ویزا از این هدف، ویزای شما را رد خواهد نمود. تبعه آمریکایی برای همسر خارجی خود می تواند از طریق ویزاهای مهاجرتی IR1 یا CR1 استفاده کند و یا ویزای غیر مهاجرتی k3 را درخواست دهد. ویزای نامزدی، K1 نام داشته که مدت آن ۹۰ روز می باشد. در طی این مدت اگر افراد با یکدیگر ازدواج نکنند، شخص می بایست به کشور خود بازگردد.

مهاجرت به آمریکا از طریق تولد فرزند

متولد شدن در یک کشور، می تواند شرایط اخذ تابعیت و یا اقامت آن کشور را برای کودک فراهم کند. در این حالت باید نگاهی به قوانین حاکم بر کشور مقصد بیاندازیم. در مورد این موضوع کشورها دو نوع رفتار با کودک خارجی متولد شده در خاک خود خواهند داشت. یک سری از کشورها تابعیت پدر و مادر و یا یکی از آن دو را برای نوزاد لحاظ می کنند که در این صورت می گوییم بر اساس قانون خون عمل کرده اند و گروه دیگر، به واسطه اینکه آن کودک در خاک آن کشور به دنیا آمده، تابعیت خود را به او اعطا می کنند که به این قانون، اصل خاک گفته می شود. بیشتر کشورهای اروپایی بر اساس اصل خون عمل کرده و کشورهایی مثل آمریکا و کانادا اصل خاک را در نظر می گیرند. بنابراین کودکی که در خاک آمریکا متولد شود ولی پدر و مادر او آمریکایی نباشند، تابعیت این کشور را دریافت می کند.

مهاجرت به آمریکا

مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی

پناهندگی از جمله راه های مهاجرت به آمریکا است که منجر به دریافت اقامت در صورت داشتن شرایط لازم می گردد. در نظر داشته باشید که پناهندگی یک روش غیرقانونی بوده و به دلیل معایب و خطرات زیادی که دارد به هیچ عنوان توسط موسسه MIE توصیه نشده و مشاوره ای نیز در این زمینه ارائه نمی گردد. به طور کلی به منظور کسب آگاهی این نکته شایان ذکر است که پناهنده به کسی گفته می شود که به دلیلی از جمله داشتن برخی اعتقادات سیاسی و مذهبی، عضویت در گروه های اجتماعی خاص، جنگ و غیره در کشور خود احساس خطر به لحاظ جانی و مالی می کند. چنین افرادی می توانند در کشورهای مختلفی که عضو کنوانسیون پناهندگی ژنو هستند از جمله آمریکا درخواست خود را ثبت نمایند. در صورت پذیرفته شدن درخواست آن ها تحت حمایت آن کشور قرار گرفته و تا سال ها نمی توانند به کشور خود بازگردند.

مهاجرت به آمریکا برای هنرمندان و افراد فوق موفق

روش آخری که معمولاً به منظور مهاجرت به آمریکا یا سایر کشورها معرفی می شود، مهاجرت افراد خاص می باشد. این افراد معمولاً هنرمندان، ورزشکاران و یا محققینی هستند که در سطح ملی و بین المللی دستاوردهایی داشته و شناخته شده هستند. این افراد بعضاً یک پیشنهاد شغلی نیز از سازمان یا موسسه ای در آمریکا دریافت می کنند. حتی مدیرانی که فعالیت ها و بیزینس های بین المللی دارند در این دسته جای گرفته و می توانند ویزای EB1 آمریکا را دریافت کنند. خوانندگان عزیز در نظر داشته باشید که این مقاله توسط تیم حرفه ای و گروه تحقیقاتی مجموعه MIE تدوین شده و کپی برداری از مطالب آن بدون ذکر منبع عملی غیر اخلاقی و غیر قانونی تلقی می گردد.

مهاجرت به آمریکا و هزینه های زندگی در آمریکا

زمانی که افراد تصمیم می گیرند که به یک کشور خارجی مهاجرت کنند، می بایست تمامی جوانب تصمیم خود را در نظر بگیرند. یکی از مهم ترین موضوعاتی که قبل از مهاجرت می بایست در مورد آن برنامه ریزی داشته باشید، بحث هزینه های زندگی شما می باشد. بهتر است که شما قبل از مهاجرت به آمریکا، حداقل هزینه های زندگی یکسال خود و خانواده خود را پیش بینی کرده و به همراه داشته باشید. در این صورت تا پیدا کردن کار مناسب و سازگار شدن با محیط و شرایط جدید، استرس مالی نخواهید داشت. بر اساس آمار موجود، متوسط هزینه زندگی یک فرد مجرد بدون در نظر گرفتن اجاره، ۹۳۵ دلار در ماه است. اما قطعاً هزینه های زندگی افراد ارتباط مستقیمی با لایف استایل و منطقه ای که در آن زندگی می کنند، خواهد داشت. مطالب ذیل در ارتباط با برخی هزینه های ضروری زندگی در آمریکا است:

هزینه های معمولآمریکا (دلار)
غذا در رستوران گران۱۵٫۰۰
غذا برای دو نفر در رستوران معمولی ۵۶٫۰۰
بطری آب (۵/۱ لیتری) ۱٫۰۸
شیر (۱ لیتر) ۰٫۸۵
یک قرص نان (۵۰۰ گرم)۲٫۷۱
هزینه های پایه یک آپارتمان ۸۵ متری۱۶۳٫۰۴
باشگاه ورزشی برای یک فرد بالغ۳۷٫۰۸
اجاره یک منزل یک خوابه در مرکز شهر۱۳۴۰٫۱۸
اجاره یک منزل ۳ خوابه در مرکز شهر۲۱۴۹٫۴۶
اجاره یک منزل یک خوابه در خارج از شهر۱۰۸۰٫۰۹
اجاره یک منزل ۳ خوابه در خارج از شهر۱۷۱۹٫۴۹

قوانین اخذ تابعیت آمریکا پس از مهاجرت

همیشه برای افرادی که به یک کشور خارجی مهاجرت می کنند، این موضوع اهمیت دارد که آیا در نهایت می توانند تابعیت آن کشور را دریافت نموده و به طور کامل عضوی از آن کشور به حساب آیند. در اینجا نگاهی به شرایط اخذ تابعیت بعد از مهاجرت به آمریکا می اندازیم. هر یک از روش های مهاجرتی این کشور نتیجه اقامتی متفاوتی دارد که متناسب با آن مسیر دریافت تابعیت نیز تغییر خواهد کرد. به طور کلی می توان گفت که افرادی که ۵ سال از اقامت دائم آن ها گذشته است می توانند جهت دریافت تابعیت آمریکا اقدام کنند. پاسپورت آمریکا در جایگاه سوم قرار گرفته و با داشتن آن امکان سفر به ۹۲ کشور بدون دریافت ویزا فراهم می شود. در این جایگاه کشورهای دیگری اتریش، ایتالیا، ایرلند، کره جنوبی، ژاپن و امارات نیز قرار گرفته اند.

سوالات متداول درباره مهاجرت به آمریکا

✔️ آیا از طریق ازدواج با شخصی که گرین کارت آمریکا را دارد می توان، ویزای نامزدی دریافت کرد؟

خیر شخص حتماً می بایست تابعیت داشته باشد.

✔️ حداقل مبلغ سرمایه گذاری در آمریکا به چه میزان است؟

برای کسانی که قصد ثبت نمایندگی شرکت خود را دارند حداقلی تعریف نشده است.

✔️ هزینه های زندگی برای یک نفر در آمریکا چقدر است؟

۹۳۵ دلار بدون در نظر گرفتن اجاره

✔️ پاسپورت آمریکا در چه جایگاهی قرار دارد؟

جایگاه سوم

سخن پایانی

در این مقاله به بررسی راه های مهاجرت به آمریکا پرداختیم. این کشور پهناور با پتانسیل ها و ظرفیت های زیادی که دارد، هر ساله میزبان صدها مهاجر خارجی می شود. دیدیم که روش های زیادی برای مهاجرت به آمریکا وجود دارد که هر فرد وابسته به شرایط خود می تواند از طریقی اقدام کند. مهاجرت کاری، تحصیلی، سرمایه گذاری و غیره را مطالعه کردیم. می توانید سوالات خود را در این باره در زیر همین مقاله یادداشت کنید. زیرا که کارشناسان و تیم موسسه در اسرع وقت پاسخ شما را خواهند داد. همچنین برای انتخاب مسیر درست و حتی کشور مناسب شما، بهتر است که تحقیقات بیشتری کرده و سایر مقالات سایت را مطالعه کنید. نهایتاً در صورتی که از طریق راه های ارتباطی موسسه با کارشناسان موسسه MIE اتریش صحبت نمایید، پاسخ بسیاری از پرسش های خود را به طور رایگان خواهید گرفت.

پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *