اخذ تابعیت اتریش از طریق ازدواج

اخذ تابعیت اتریش از طریق ازدواج

 

سيستم ثبت احوال در اتريش بر اساس وقايع تولد، ازدواج و وفات است. زبان رسمي در اتريش آلماني است. اسلوانيايي، کرواسي و مجارستاني در قسمتهايي از کشور استفاده مي شود. ثبت هاي مربوطه به زبان آلماني  ماده۸۱  قانون اقليتهاي ملي نگهداري مي گردد. هنگامي که مدارک به يکي از زبانهاي اقليتهاي ملي براي ثبت در ثبت احوال ارائه مي شود مي بايست ترجمه شوند. با توجه به ماده ۸۲ قانون اساسي، فدراسيون قدرت قانونگذاري و انجام امور مربوط به ثبت احوال شامل ثبت تولد، ازدواج و وفات و تغيير نام را داراست.

ازدواج در اتریش

فقط ازدواج هاي مدني در اتريش قانوني است، هر چند مراسم مذهبي نيز ممکن است با مراسم مدني انجام شود. سن ازدواج براي زن و مرد ۱۸  سال است. اگر به سن مورد نظر نرسيده باشند، نياز به اجازه قيم، يا شخصي که از او مراقبت مي کند دارد. با اينکه تصميم دادگاه جانشين رضايت والدين و قيم شود. دادگاه ممکن است فردي که ۱۸سال سن دارد را واجد شرايط ازدواج بداند.

بر طبق ماده ۹۷۰ قانون مدنی ایرانیان مقیم خارجه برای امر ازدواج موظفند نزد کنسولگری های ایران حاضر شوند تا در آنجا عقد ازدواج آنان واقع و ثبت گردد.

بسیاری از اشخاص ممکن است تحت شرایطی با یک تبعه خارجه اعم از زوج و زوجه ازدواج کنند ، شرایطی (شرایط ماهوی) که دولت متبوع آنها مقرر می دارد برای ازدواج لازم الاجراست البته شرایط مقدماتی و تشریفات آنها که تحت عنوان شرایط صوری نامگذاری شد، می تواند مطابق شرایط همان دولت اقامتگاه آنها باشد.

این وظیفه مهم توسط مامورین کونسولی ایران در خارجه صورت می پذیرد و تحت شرایطی فرد ازدواج کرده تابعیت دولت مقیم را بدست خواهد آورد که در چنین شرایطی اگر زوج یا زوجه از اتباع خارجه بوده وظیفه ای که مامور کنسولی دارد محدود به شهروند دولت مد نظر می باشد و در اجرای عقد نسبت به فرد دیگر قانون سکوت است و این یکی از مصداق های نیاز به تکمیل قانون با فقه است که در اصل ۱۶۷  قانون اساسی به آن اشاره شده است.

برطبق نظام حقوق بین الملل خصوصی در اغلب کشور های جهان پذیرفته شده که در صورت ازدواج فی مابین زوجین شخص میتواند در راستای اخذ تابعیت اقدام نمایند.کشور اتریش از این این قائده مستثنی نمی باشد.لذا چنانچه یکنفر با یک فرد اتریشی ازدواج کند میتواند جهت اخذ تابعیت اقدام کند.

 

1 پاسخ دادن
  1. Avatar
    مهریار ممقانی می گوید:

    اتریش با این تفاسیر یه کشور کاملا مطلوب و ایده ال برای زندگی هستش فقط یه سوال برای رفتن مقدماتی به اتریش بدون تور میشه رفت؟ اگه میشه رفت چه شرایطی داره باید سندی گرو بذاری یا چی؟یا با تور بری بازم همینطوره یا نه؟ چون هدف من اخذ اقامت یا تابعیت اتریش از طریق ویزای همسر هستش اونه این سوال ها رو پرسیدم با سپاس…

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *