ثبت شرکت در اتریش

ثبت شرکت در اتریش

 

بعضی از افراد از بین راههایی که برای مهاجرت وجود دارد راه ثبت شرکت را برای اقامت انتخاب میکنند به این دلیل که از دید این افراد در اروپا از طریق ثبت کردن یک شرکت تجاری هم میتوانند اقامت اروپا را داشت و هم اینکه از این راه درآمد بالایی هم داشته باشند که بتوانند یک  سرمایه گذاری هم داشته باشند.

معمولترین نوع ثبت شرکت در کشور اتریشGMBH یا شرکت با مسئولیت محدود میباشد.

تشکیلات سرمایه گذاری

۱٫شرکت با مسئولیت محدود

۲٫شرکت سهامی خاص

۳٫تشکیلات شرکتی مطابق با قوانین اتحادیه اروپا

تشکیلات شخصی

۱٫شرکت با تشکیلات باز

۲٫تشکیلات شرکتی متشکل از افراد حقیقی و حقوقی

۳٫تشکیلات شرکتی با مشارکت در سرمایه گذاری

۴٫تشکیلات شرکتی با مشارکت افراد حقیقی یا حقوقی که موظف به اجرای مفاد قرارداد بسته شده فی ما بین میباشند

مالیات شرکت ها

درآمد شرکت های مقیم اتریش بویژه شرکت های با مسئولیت محدود و شرکت های سهامی خاص مشمول قوانین مالیاتی کشورها میشوند.بر طبق این قوانین سود شرکت ها  با نرخ مالیاتی ۲۵ درصد به طور یکسان مشمول پرداخت مالیات هستند.

بدلیل کاهش نرخ مالیات شرکت ها از ۳۴ درصد به ۲۵ درصد در سال ۲۰۰۵ کشور اتریش بیشتر مورد توجه سرمایه گذاران خارجی قرار گرفته است.در قلمرو اتحادیه اروپا کشور اتریش جزو کشورهای اروپای شرقی قرار گرفته است. از سال ۲۰۰۵ قوانین مالیاتی اتریش با کشور اسلوونی و سایر کشورهای اروپای شرقی که دارای کمترین میزان مالیات هستند مانند مجارستان، اسلواکی،لهستان یکسان شده است و میزان مالیات در این کشور را کاهش داده است.

مالیات گروهی امتیاز مثبت برای دفاتر مرکزی

بنا به نظر صاحبنظران مالیاتی در امور اقتصادی شرکت ها معمولا بیش از همه از روش های مالیات بندی جدید گروهی که قسمتی از رفرم مالیاتی ۲۰۰۵ میباشد بهره مند میشوند. این رفرم مالیاتی برای تشکیلات بین المللی و همچنین شرکت های کوچک خارجی و شرکت های تابع آنها بسیار سودمند میباشد تا فعالیت تجاری خود را به اتریش منتقل کنند. کشور اتریش به عنوان مقر مناسب برای سرپرستی ، با وجه به قوانین جدید بخصوص برای منطقه اروپای شرقی بهترین امکانات را ارائه میدهند.

ورود سرمایه به اتریش و گرفتن اقامت

بسیاری از کشورهای کوچک و بزرگ دنیا برای شکوفائی اقتصاد خود در برابر اهداء سرمایه یا سرمایه گذاری به درخواست کنندگان کشورهای دیگر، تابعیت(شهروندی) و یا اقامت می دهند. برنامه های اعطای پاسپورت در برابر اهداء سرمایه در حال حاضر در کشور اتریش وجود دارد.

برنامه گرفتن تابعیت اتریش بر اساس مصوبه پارلمان کشور اتریش و قانون اساسی این کشور برپا شده است، و کاملا قانونی است.
بر اساس قانون مصوب مجلس این کشور، برای گرفتن تابعیت باید به اقتصاد این کشور از راه اهداء سرمایه کمک نمود. نوع سرمایه گذاری توسط دولت، پرداخت نقدی برای مصرف در پروژه های دولت تعیین شده است و به هیچ عنوان امکان پرداخت غیر نقدی وجود ندارد . باید منبع پولی که برای سرمایه گذاری جهت دریافت پاسپورت استفاده می شود، مشخص و قانونی باشد، به عنوان مثال فروش ملک، ارث، پس انداز، تجارت و غیره. و دولت اتریش به سرمایه هایی که از طرق غیرقانونی حاصل شده اند، پاسخ منفی خواهد داد.
حداقل مبلغ اهدای سرمایه سه میلیون یورو می باشد. لازم به ذکر است که مخارجی چون هزینه های قانونی، هزینه های کارشناسی، ترجمه، پست، تمبر و غیره وجود دارند که طبیعتاً قابل برگشت نیست. لذا در صورت رد شدن درخواست تابعیت از جانب دولت، تنها همان سه میلیون یورو قابل استرداد خواهد بود.

حساب تضمین شده دولت، برای استفاده در پروژه های دولت اتریش ایجاد شده است. پول واریزی متقاضی در آن حساب به نام فرد مسدود خواهد بود و هیچ کس حق برداشت نخواهد داشت تا زمانیکه پرونده به سرانجام برسد. هنگام تابعیت و دریافت گذرنامه، مبلغ مذکور برای استفاده در پروژه های دولت باز می شود. در صورت رد شدن پرونده، این پول برای برداشت توسط خود متقاضی آزاد شده و مسترد می گردد.

زمان انجام این پروسه رابطه مستقیم با ارسال مستندات در زمان های تعیین شده و پیگیری موارد خواسته شده از سوی متقاضی دارد اما پیش بینی می شود که در شرایط عادی بسته به شرایط، ۴ تا ۱۲ ماه بطول انجامد.

با داشتن تابعیت اتریش، اجباری به زندگی در آن کشور نیست. چه برای اقدام به گرفتن پاسپورت و چه پس از گرفتن گذرنامه و حق شهروندی، شما به هیچ وجه مجبور به اقامت و زندگی در اتریش نیستید. ولی پس از دریافت پاسپورت جدید، شما به عنوان یک شهروند اتریشی، اجازه زندگی در اتریش را برای همیشه خواهید داشت.
با داشتن تابعیت اتریش، از آنجایی که فرد یک شهروند قانونی اتریش محسوب می شود، حق تحصیل، حق کار و هر نوع فعالیت تجاری را دارد. به عنوان یک شهروند خرید و فروش ملک و متعلقات قانونی دیگر، کاملا آزاد و قانونی است.

 

 

 

0 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *