درخواست پناهندگی

درخواست پناهندگی

زمانی که شما در بریتانیا درخواست پناهندگی میکنید،در حقیقت از وزارت داخله میخواهید که شما را به عنوان یک پناهنده بشناسد.تعریف پناهندگی قسمتی از یک قانون بین الملل موسوم به کنوانسیون ۱۹۵۱ملل متحدمی آید که در ارتباط با موقعیت پناهندگان است.دولت بریتانیا فیصله خواهد کرد که آیا شما منطبق با کنوانسیون پناهندگی،واجد شرایط حمایت هستید یا نه دلت بریتایا باید متقاعد شود که آیا شما به دلیل نژاد مذهب،ملیت یا عضویت در گروههای خاص اجتماعی و یا نظرات سیاسی خود از تعقیب قانونی در وطن خود در هراس هستید.

موسسه ملک پور هیچ گونه خدماتی برای پناهندگی ارائه نمی کند و مطالب این صفحه تنها جهت ارتقا اطلاعات شما عزیزان و آشنایی با خطرات پناهندگی ارائه می گردد.

از طرف دیگر شما ممکن است به دلایل بشر دوستانه و یا از روی اجبار نیازمند اقامت در بریتانیا باشید رد درخواست شما موجب نقص حقوق بشری تان مطابق کنوانسیون اروپایی حقوق بشر(Europian convention on human rights    ( گردد. وکیلتان باید قادر باشدتا به شما بگویدکه آیا مشمول این قانون میشوید یا نه . قوانین مربوط به پناهندگی و حقوق بشر پیچیده میباشد. زمانی که درخواست پناهندگی میدهید،مقامات مسئول شما را “پناهجو” می نامند.اگر شما زیر ۱۸سال میباشید و خودتان درخواست پناهندگی میکنید،معمولا شما را در تماس با اداره خدمت اجتماعی (social services) و یا دفاتر پناهندگی قرار میدهند.

چه کسی به درخواست های پناهندگی پاسخ میدهد؟

در بریتانیا،اداره مرزهای بریتانیاukba)-uk border agency)در وزارت داخله home office))  یک مرجع دولتی است که مسئول مصاحبه با درخواست کنندگان پناهندگی  وارزیابی درخواست های پناهندگی آنها میباشد.

مشخصات فردی و مدارک:

هر آن شخص وابسته به شما برای مثال همسر و یا فرزند شما باید در هنگام مصاحبه به همراه شما باشند تا که مشخصات آنها در  درخواستی شما شامل شوند.

Ukba بررسی خواهد کرد که آیا شما کدام سند معتبر که نام وملیت شما در آن نوشته شده باشد و برای ورود به بریتانیا از آن استفاده کرده باشد  یا خیر.این سند میتوند یک پاسپورت یا سند هویتی دیگر باشد.اگر شما یک سند هویتی معتبر نداشته باشید تا حد امکان به تفصیل توضیح دهید که چرا سند ندارید.

 در مصاحبه اولیه ukba  اثر انگشت و عکسی از شما را برای قرار دادن در کارت ثبت نامی شما یا درخواست پناهندگی application registration card-ARCشما دریافت میکند.

معمولا برای تمام اعضای خانواده شما یک کارت صادر خواهد شد،این کارت ثابت میکند که شما پناهجو میباشید. اگر برای دریافت حمایت مالی در خواست کنید ا این کار برای دریافت پول به صورت هفته وار استفاده خواهید کرد.در بعضی اوقات ukba به شما کارت ARC نخواهد داد و به جای آن شما نامه شناسایی استاندارد را دریافت میکنید که نشان میدهد شما درخواست پناهندگی داده اید.

بسیاری از پناهجویان نامه ای موسوم به is96دریافت میکند.معنای این نامه این است که تا زمانی که مقامات مشغول فیصله درخواست پناهندگی شما میباشند اجازه اقامت موقت در بریتانیا را خواهید داشت  و در طول این مدت باید در یک مرکز حاضر شوید ومرتب گزارش دهید که حضور داشته اید.

توقیف و گزارش دهی:

کشور مقصد این قدرت را دارد که برخی از پناهجویان را در هر مرحله ای از درخواست پناهندگیشان توقیف کنند،اما باید ثابت کنند که این بازداشت ضروری بوده است.دربسیاری از موارد در صورتی که مقامات فکر کنند که میتوانند سریعا درخواست پناهندگی را حل و فصل کنند و یا فکر کنند که شخص در تماس با آنها باقی نخواهد ماند،پناهجو را توقیف خواهند کرد.اگر مقامات تصمیم به توقیف بگیرند بصورت مکتوب به شما اطلاع خواهند داد که به چه دلیل شما را توقیف کرده اند.

بسیاری از متقاضیان پناهندگی که توقیف نمیگردند به مرکز گزارش دهی به صورت منظم گزارش دهند و ممکن است برای گزارش مجبور به سفری سه مایلی شوند.

در صورتی که درخواست شما رد شود چه رخ میدهد؟

بسیاری از در خواست های پناهندگی رد میشود . در صورتی که درخواست شما رد شود شما میتوانید درخواست تجدید نظر کنید هرچند بعضی از پناهجویان فقط وقتی میتوانند درخواست تجدید نظر کنند که خاک انگلستان را ترک کرده  باشند. یا اگر درخواست تجدید نظر شما رد شود شما باید کلا خاک کشور مقصد را ترک کنید.اگر شما به طور داوطلبانه اقدام نکنید آن دولت میتواند به زور متوسل شده و شما را از کشور اخراج کند.

مشکلاتی که در این راه بر سر راه افراد وجود دارد:

افرادی که برای پناهندگی اقدام میکنند به طور طبیعی مشکلاتی بر سر راهشان وجود دارد که هر فردی طاقت تحمل این مشکلات را ندارد. به طوری که اگر شرایط برای این افراد محیا باشد و این افراد بتوانند به کشور خود بازگردند حتی یک لحظه دریغ نخواهند کرد و بازمیگردند.

در کمپ های پناهندگی به طور معمول در هر اتاق بالای ده نفر در شرایط خیلی بد زندگی میکنند و در موقع تقسیم غذا حتی ممکن ات که فرد برای یک کف دست نان ممکن است در صف هزار نفری قرار گیرد.البته ممکن است هرچند وقت یک بار کمک هایی از طرف موسسه های خیریه کمک هایی برای پناهجویان برسد از قبیل:لباس،غذا،اسباب بازی برای کودکان و….

و کمپ هایی که برای پناهندگان در نظر میگیرند در خارج شهر بوده و خیلی هم از لحاظ بهداشتی مناسب حال یک انسان نمیباشد و افراد برای مدتهای طولانی در این کمپ ها نگهداری میشوند.

ولی در کل شرایطی که برای پناهندگان وجود دارد و مکان هایی که این افراد در آنها زندگی میکنند از هر نظر به هیچ عنوان مناسب شخصیت یک ایرانی نیست.

6 پاسخ
  1. Avatar
    داريوش می گوید:

    با سلام، اينجانب با ۵۰ سال سن به همراه همسرم با ۴۸ سال سن و تنها فرزندم كه پسر ميباشد با ۱۶ سال سن و در مقطع تحصيلي سال دوم دبيرستان رشته رياضي و فيزيك تحصيل مي كند تمايل داريم در كشور انگلستان زندگي و به آنجا مهاجرت نمائيم.
    لطفا” راهنمايي بفرمائيد براي زندگي و اقامت دائم در كشور انگلستان از طريق همين مطلب كه نظرم را ارائه داده ام به كدام دفاتر معتبر مهاجرتي چه در ايران و چه در خارج از ايران مي توانم مراجعه كنم تا نسبت به درخواستم اقدام لازم را به فوريت انجام نمايند – با تشكر و سپاس فراوان

    پاسخ
    • Avatar
      گلنوش باقری می گوید:

      با سلام و عرض ادب
      مخاطب گرامی ؛ در صورت کسب اطلاعات بیشتر با موسسه حقوقی پیشگامان عدالت ایلیا یکی از شعب همکار دکتر ملکپور واقع در نیاوران ، تماس برقرار نموده و از مشاوره رایگان تلفنی مشاوران و کارشناسان ارشد برخوردار شوید . تلفن تماس : ۰۲۱۲۲۸۲۹۵۳۸ و ۰۲۱۲۲۸۲۹۵۴۸

      پاسخ
  2. Avatar
    Maajid می گوید:

    با عرض سلام و درود فراوان خدمت شما؛
    من مجيد ۳۳ ساله از ايران
    ايا شما ميتوانيد جهت پناهندگى به كشور المان به من كمك بكنيد؟
    با تشكر از شما

    پاسخ
    • Avatar
      امین نخشبی می گوید:

      سلام و عرض ادب
      خیر،تنها مهاجرت از طرق قانونی در خدمت شما هستیم، پناهندگی بدترین روش برای مهاجرت به کشور های دیگر می باشد و شما مادامی که شرایط ورود قانونی مهاجرت را دارید چرا پناهندگی؟!

      می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر با دفتر نیاوران ما تماس حاصل فرمایید.
      ۲۲۸۲۹۵۳۸-۴۸

      پاسخ
  3. Avatar
    Atefeh می گوید:

    سلام من یک خانم مطلقه هستم که طلاق گرفتم و همیشه شکنجه شده و هر گز امنیت نداشته و ندارم چگونه باید برای پناهندگی. اقدام کنم متاسفانه زبان انگلیسی ام ضعیف است و نمی توانم در ارتباط باشم لطفا راهکار بدهید خسته ام کردند . تشکر

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *