قوانین آلمان

قوانین آلمان

در این مقاله در رابطه با قوانین آلمان برای شما شرح می دهیم.

آیا در مورد قوانین آلمان سوالی دارید؟ آیا در مورد قوانین آلمان اطلاعی دارید؟ آیا از شرایط پیش آمده برای قوانین آلمان مطلع هستید؟ قوانین آلمان در مورد مهاجرت چگونه است؟

همانطور که می دانید هر کشوری قوانین و مقررات خاص خود را برای مهاجرت دارد و کشور آلمان هم از این قاعده مستثنی نخواهد بود. قوانین آلمان برای مهاجرت متعدد می باشد که با در اختیار قراردادن این قوانین افراد می توانند به راحتی برای مهاجرت اقدام نمایند. قوانین آلمان در زمینه مهاجرت بسیار قوانین گسترده و متعددی را دارا می باشد و افراد با اطلاع از قوانین آلمان می توانند برای مهاجرت اقدام نمایند. ما در این مقاله سعی داریم تا شما عزیزان را از قوانین آلمان مطلع سازیم و به سوالات شما در زمینه قوانین آلمان پاسخ دهیم.

قوانین آلمان و در کل بهتر است بگوییم نظام حقوقی آلمان بر اساس نظام حقوقی نوشته و یا همان civil law می باشد که بر اساس جمهوری فدرال آلمان نوشته شده است.

قوانین آلمان در رابطه با مهاجرت

کشور آلمان یکی از کشورهایی می باشد که افراد بسیاری برای مهاجرت و اخذ اقامت و تابعیت بر می گزینند. قوانین آلمان در رابطه با مهاجرت در ۱ ژانویه سال ۲۰۰۵ تصویب شد که بر اساس این قوانین راههای مهاجرت به آلمان برای اشخاص متقاضی عبارتند از: تحصیل، کار، سرمایه گذاری، پناهندگی، ازدواج و تولد.

قوانین آلمان در رابطه با مهاجرت تحصیلی

افرادی که قصد مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل را دارند بهتر است بدانند که برای اخذ ویزا و همچنین پذیرش باید دارای دیپلم ۱۲ ساله باشند تا بتوانند از طریق تحصیل در آلمان اقدام نمایند. همچنین افرادی که دارای دیپلم ۱۲ ساله نمی باشند یعنی ۱۲ سال را تحصیل نکرده اند نمی توانند مستقیما وارد دانشگاههای آلمان شوند بلکه بر طبق قوانین آلمان این افراد باید در ایران و در کنکور سراسری پذیرفته شوند تا بتوانند وارد دانشگاههای آلمان شوند و در آنجا تحصیل نمایند و یا اینکه با گذراندن دوره های کالج این کشور و گذراندن امتحانات ورودی مستقیماً وارد دانشگاه شوند. نکته حائز اهمیتی که وجود دارد این است که افرادی که در دانشگاه آزاد تحصیل می کنند هم این امکان را دارند که در دانشگاههای کشور آلمان به تحصیل بپردازد اما این افراد باید سال ۳ دانشگاه آزاد باشند تا بتوانند اقدام نمایند.

قوانین آلمان در رابطه با مهاجرت کاری

اشخاصی که قصد مهاجرت به آلمان از طریق ویزای کار را دارند بهتر است بدانند که در کشور آلمان ۲ نوع ویزای کار وجود دارد که افراد می توانند از این طریق اقدام نمایند. در مورد ویزای کار باید به عرض شما عزیزان برسانیم که فرد متقاضی ویزای کار آلمان باید در آلمان job offer یا کار فرما داشته باشد که انجام این پروسه ۶ ماه زمان می برد و دلیل این امر این است که کار مورد نظر باید به مدت ۳ ماه در کشور آگهی شود و شخصی برای شغل مورد نظر یافت نشود و سپس به مدت ۳ ماه دیگر در اتحادیه اروپا آگهی شود و باز هم شخصی با شرایط در نظر گرفته شده یافت نشد، سپس شخص را به عنوان نیروی کلیدی بردارند. اما یک نمونه دیگر از ویزای کار بدین صورت است که یک ویزای ۶ ماه برای فرد متقاضی کار در آلمان گرفته می شود و فرد می تواند کار مورد نظر خود را در آلمان بیاید که این امر می تواند منجر به اخذ بلو کارت برای فرد و همچنین منجر به اخذ اقامت و تابعیت فرد شود. نکته حائز اهمیتی که وجود دارد این است که فردی که از طریق ویزای ۶ ماه جستجوی کار وارد کشور آلمان می شود در ابتدای امر اجازه بردن همراه ( همسر و فرزند ) را نخواهند داشت اما پس از اینکه فرد کار مورد نظر خود را یافت و مسکن مناسب را تهیه نمود می تواند خانواده خود را نیز همراه ببرد.

قوانین آلمان در مورد سرمایه گذاری

در مورد قوانین آلمان در مورد سرمایه گذاری بهتر است اینگونه بیان نماییم که اشخاصی که قصد سرمایه گذاری در آلمان را دارند باید مبلغ کافی برای سرمایه گذاری در کشور را داشته باشند تا بتوانند برای سرمایه گذاری اقدام نمایند اما نکتۀ مهمی که برای سرمایه گذاری در آلمان وجود دارد این است که فرد باید یک بیزینس پلن قوی ارائه نماید که این بیزینس پلن در واقع هدف اقتصادی فرد از ایجاد فعالیت و ثبت شرکت در آلمان می باشد که بیزنیس پلنی که فرد ارائه می دهد باید ایجاد سود نماید و بتواند درآمد زایی خوبی را داشته باشد. هزینه ثبت شرکت در کشور آلمان متفاوت می باشد و بستگی به بیزینس پلنی دارد که  فرد ارائه می دهد اما می تواند از بین ۲۵۰۰۰ یورو تا ۵۰۰۰۰ یورو متغیر باشد. همچنین فرد می تواند با ثبت شرکت در آلمان اقامت و سپس تابعیت آلمان را اخذ نماید همچنین فرد  متقاضی سرمایه گذاری و ثبت شرکت در آلمان می تواند خانواده خود را نیز همراه ببرد.

شما سروران گرامی می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه قوانین آلمان از وکلا و مشاورین برگزیده در این زمینه بهره مند شوید و اطلاعات لازم را کسب نمایید.

قوانین آلمان در مورد پناهندگی

مطابق با کنوانسیون پناهندگی ۱۹۵۱ژنو پناهنده به کسی اطلاق می شود که در کشور خود به دلایل نژادی، مذهب، ملیت، عقاید سیاسی، تعلق به یک گروه اجتماعی مورد آزار و اذیت قرار می گیرند.

اشخاصی که قصد پناهندگی در آلمان را دارند باید بدانند که پناهندگان در آلمان در وضعیت سخت و طاقت فرسایی  قرار دارند و تا زمانی که با درخواست پناهندگی افراد موافقت نشده است از هیچگونه حق و حقوقی برخوردار نخواهند بود. وضعیت حقوقی افراد در زمان پناهندگی بسیار سخت می باشد و این افراد در زمان پناهندگی اجازه کار را نخواهند داشت همچنین تا زمانی که با درخواست پناهندگی افراد موافقت نشده است باید در کمپ های پناهجویی بمانند.

اشخاصی که قصد پناهندگی در آلمان را دارند باید پس از ورود به خاک آلمان درخواست پناهندگی خود را در اداره کنترل مرزی آلمان و یا در اداره مهاجرت کشور آلمان به ثبت برسانند. فرد پس از ثبت درخواست پناهندگی خود توسط پلیس مهاجرت فرد پناهنده به یکی از کمپ های پناهندگی منتقل می شود. پناهندگان در آلمان بین ۱۶ ایالت و بین کمپ های پناهندگی تقسیم می شوند و تا زمانی که با درخواست پناهندگی افراد موافقت نشده است باید در کمپ های پناهجویی بمانند.

قوانین آلمان در مورد ازدواج

اشخاصی که قصد ازدواج در آلمان را دارند باید بدانند که این افراد باید با فردی که تابعیت کشور آلمان را دارد ازدواج نمایند تا بتوانند اقامت و سپس تابعیت کشور آلمان را از این طریق اخذ نمایند. همچنین نکته مهمی که وجود دارد این است که فردی که قصد ازدواج با یک تبعه آلمانی را دارد باید بتواند اثبات نماید که ۲ سال از زمان آشنایی آنها گذشته است و همچنین ۳ سال هم از زمان ازدواجشان گذشته باشد تا فرد غیر تبعه بتواند برای اقامت و سپس تابعیت کشور آلمان اقدام نماید. در اینجا بهتر است بدانید که ازدواج با یک تبعۀ آلمانی منجر به اقامت و تابعیت فرد متقاضی خواهد شد. اگر فردی قبلا با یک فرد غیر تبعه آلمان ازدواج کرده باشد و قصد ازدواج با یک تبعه آلمانی را داشته باشد باید ملغی شدن تمام ازدواج های قبلی خود را اثبات نماید و سپس با فرد تبعه آلمان ازدواج نماید.

قوانین آلمان در مورد تولد

با توجه به اینکه کشور آلمان سیستم خون را دارا می باشد فرزندی که در آلمان از پدر و مادر غیر تبعه آلمانی متولد شود تابعیت پدر و مادر به فرزند اعطا می شود و اگر فرزندی در آلمان و از پدر و مادر آلمانی متولد شود فرزند هم به تبعیت از پدر و مادر تابعیت آلمان را اخذ می نماید. تابعیت از طریق خون یکی از اصلی ترین انواع تابعیت می باشد که افراد می توانند از این طریق تابعیت کشور پدر و مادر خود را اخذ نمایند. اگر فرزندی در آلمان متولد شود و تابعیت آن معلوم نباشد تابعیت کشور آلمان به فرد اعطا می شود. همچنین اگر فردی به مدت ۸ سال در آلمان اقامت دائم داشته باشد فرزندی که متولد می شود می تواند اقامت و تابعیت آلمان را اخذ نماید.

 

در نهایت می توان گفت که قوانین آلمان در مورد مهاجرت متعدد می باشد و افراد می توانند از طرق متفاوتی برای اخذ اقامت و تابعیت آلمان اقدام نمایند. با توجه به اینکه قوانین آلمان متعدد و متفاوت می باشد هر فرد با توجه به شرایط و موقعیت خود می تواند در مورد راههای مهاجرت به آلمان اقدام نماید.جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قوانین آلمان می توانید به سایت های معتبر حقوقی مراجعه نمایید همچنین می توانید از وکلا و مشاورین برگزیده در زمینه قوانین آلمان مشاوره لازم را دریافت نمایید.

 

 

نگارنده: نگار ولی یاری اسکندری

0 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *